Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Έξαψη Μέγκα Πρεμιέρα 4/1: Έρχεται η νέα σειρά, δείτε το τρέιλερ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έξαψη Μέγκα Πρεμιέρα 4/1: Έρχεται η νέα σειρά, δείτε το τρέιλερ

Η νέα σειρά του Mega, "Έξαψη", κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες και φιλοδοξεί να γίνει η βραδινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Η νέα σειρά του Mega, “Έξαψη”, κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες και φιλοδοξεί να γίνει η βραδινή συνήθεια των τηλεθεατών. Το πρώτο επεισόδιο, θα προβληθεί στις 4/1, στις 21:oo και έκτοτε θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα- Τρίτη- Τετάρτη, την ίδια ώρα. Πρόκειται για ένα αισθηματικό δράμα, με έντονα αστυνομικά στοιχεία. Τα πάντα μπορούν να συμβούν όταν τα όρια σπάνε και το ανθρώπινο μυαλό κυριεύεται από το ερωτικό πάθος. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση των πρωταγωνιστών που βρίσκονται δέσμιοι έντονων συναισθημάτων, αλλά και ιδιαίτερων εξωγενών παραγόντων. Πώς ανατρέπονται ζωές συμβιβασμένες στην όμορφη καθημερινότητά τους;  Πώς οι άνθρωποι μπορούν να οδηγηθούν σε πράξεις που μέχρι και πριν λίγο δεν τις είχαν φανταστεί; 

Πρόκειται για μία καθημερινή σειρά που ενδέχεται να εντυπωσιάσει και ένας λόγος είναι η δυνατή σκηνοθεσία, αλλά και το καστ. Το νέο δράμα του Mega, σκηνοθετεί ο Βασίλης Τσελεμέγκος και το σενάριο ανήκει στην Τίνα Καμπίτση. Πρωταγωνιστούν οι: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Κάππας, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α 

Έξαψη: Λίγα λόγια για τον σκηνοθέτη, Βασίλη Τσελεμέγκο

Ο Βασίλης Τσελεμέγκος, αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1981 και την επόμενη χρονιά αποφοιτεί και από την Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου. Έκτοτε, συνεργάστηκε με πολλούς Έλληνες σκηνοθέτες, όπως με τους Γ. Πανουσόπουλο, Ν. Παναγιωτόπουλο, Ν. Περράκη, Π. Βούλγαρη, Γ. Τσεμπερόπουλο στην ανάπτυξη και παραγωγή ταινιών, διαφημιστικών, και προγραμμάτων για την τηλεόραση. Από το 1990 έχει σκηνοθετήσει πλήθος τηλεοπτικών σειρών όπως, “Αληθινοί Έρωτες” Alpha TV, “Ίχνη” Mega Channel, “Επιφάνεια” Mega Channel, “Ξέχασέ με” Alpha TV, “Επιθυμίες” ANT1 TV, “Μια ζωή για την Έλσα” ΑΝΤ1 ΤV, “Χαμένα Γράμματα” ΕΡΤ, κ.ά.. Σκηνοθέτησε επίσης την τηλεοπτική ταινία “Δρόμος” και την κινηματογραφική ταινία “Επικίνδυνες Μαγειρικές”.

Η Κεφαλονίτισσα σεναριογράφος της Έξαψης, Τίνα Καμπίτση

Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και παράλληλα του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει γράψει τα σενάρια πολλών γνωστών τηλεοπτικών σειρών όπως: Ασυνήθεις Ύποπτοι: (1996- 1997) σε σκηνοθεσία Κώστα Κιμούλη, Ού Μοιχεύσεις(1999-2000) σε σκηνοθεσία Κώστα Κιμούλη, Θα σε Δω στο Πλοιο (1999-2001) σε σκηνοθεσία Κώστα Κιμούλη, Σαράντα Κύματα (2008-2009) σε σκηνοθεσία Μαρίας Λάφη, Ονειροπαγίδα (2010-2011) σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα, Daddy Cool (2016-2017) σε σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα κ.α. Επίσης έχει βραβευτεί με νόμπελ λογοτεχνίας και ποίησης και είναι εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Τάσος Νούσιας πορτρέτο Ιωάννα Παππά πορτρέτο Αναστασία Παντούση πορτρέτο Γιούλικα Σκαφίδα πορτρέτο
Έξαψη 4/1: Έρχεται η νέα σειρά, δείτε το τρέιλερ

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις