Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Ντρεοσί: Τέλος τα παρατράγουδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Ντρεοσί: Τέλος τα παρατράγουδα

Παναθηναϊκός - Ντρεοσί: Ξεκάθαρο μήνυμα του Γάλλου τεχνικού διευθυντή για ακραίες συμπεριφορές και την ομαδική προσπάθεια

ΠαναθηναϊκόςΝτρεοσί: Τα είπε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Πιερ Ντρεοσί στην σημερινή προπόνηση. Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής διαμήνυσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πως κάποιοι θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «έτσι είναι το ποδόσφαιρο». Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνουν ανεκτές ξανά αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές από τους αθλητές της ομάδας.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να στείλει σαφές μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, πως κάποιοι θα φύγουν και θα έρθουν άλλη στην θέση τους. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις συμπεριφορές κάποιων παιχτών του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι της ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα, κάλεσε τους παίχτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να ανεβεί επίπεδο ο σύλλογος.

Παναθηναϊκός – Ντρεοσί: Ομαδικό πνεύμα

Πιο αναλυτικά, ο Ντρεοσί δήλωσε: «Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην άδεια σας και να ξεκουραστήκατε. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από την ομάδα, άλλοι θα έρθουν. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ομαδικό πνεύμα. Είναι απαραίτητο για να ανεβάσουμε επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Μιλάω γενικά και όχι ανά περίπτωση. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές σε μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ».

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλίες 1-1 σε “Σέλχαρστ Παρκ” και “Στάμφορντ Μπριτζ”
Διάψευση ΑΕΚ, δεν έχει μιλήσει κανείς με Αραούχο
Πρόστιμο και απολογία ενόψει για τον “ΑΑ” Ματέο Γκαρσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις