Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Διάψευση για Αραούχο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Διάψευση για Αραούχο

ΑΕΚ - μεταγραφές: “Καμιά απολύτως κουβέντα δεν έχει γίνει για τον Σέρχιο - Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για μυθεύματα”

ΑΕΚμεταγραφές: Διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για Σέρχιο Αραούχο η ΑΕΚ. Έτσι, θέλησε να πάρει άμεσα θέση για όσα γράφονται. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν, πως τα εν λόγω δημοσιεύματα γράφονται με σκοπιμότητα. Ενώ, επισημαίνουν πως η ιστοσελίδα, που έβγαλε το δημοσίευμα ασκεί την επικοινωνιακή πολιτική του Ολυμπιακού και το δημοσίευμα είναι «μύθευμα».

Κάπου εδώ να θυμίσουμε, πως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφερόταν ότι οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Μανόλο Χιμένεθ συζήτησαν μια ενδεχόμενη επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα. Κάτι που διέψευσαν κατηγορηματικά και ξεκαθάρισαν πως σε καμία περίπτωση δεν αληθεύει.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Τέλος στα σενάρια

Πάντως, με την απάντηση τους οι άνθρωποι της «Ένωσης» θέλησαν να βάλουν τέλος σε όλα τα σενάρια και τα όσα γράφονται. Την ίδια ώρα, είναι και μια κίνηση άκρως φυσιολογική από πλευράς ΑΕΚ, αφού όπως είναι λογικό, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα ήθελαν να ανοίξουν τα μεταγραφικά τους χαρτιά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Έστω και αν δεν ίσχυαν τα όσα γράφονταν για μια ενδεχόμενη επιστροφή του Αργεντίνου επιθετικού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρθηκαν από το στρατόπεδο της ΑΕΚ: «Καμιά απολύτως κουβέντα δεν έχει γίνει για τον Σέρχιο. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για μυθεύματα, ενδεχομένως και με προφανή σκοπιμότητα, από ένα μέσο που όλοι γνωρίζουμε πως εξυπηρετεί τέτοιες σκοπιμότητες».

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις