Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – Πειθαρχικά φάουλ: Νεύρα για Ματέο Γκαρσία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – Πειθαρχικά φάουλ: Νεύρα για Ματέο Γκαρσία

Αρης - Πειθαρχικά φάουλ: Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να περάσει από απολογία για την απουσία του από την προπόνηση ενώ θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο

ΑρηςΠειθαρχικά φάουλ: Έντονος εκνευρισμός στις τάξεις του Άρη για τον Ματέο Γκαρσία για την επιλογή του να απουσιάζει από την πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την διακοπή των Χριστουγέννων. Μάλιστα, η πράξη του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θοδωρή Καρυπίδη και του Άκη Μάντζιου. Έτσι, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να περάσει από απολογία αύριο (Τρίτη 29/12). Ενώ, θα κληθεί να πληρώσει βαρύ πρόστιμο.

Θυμίζουμε, η επιστροφή των «κίτρινων» στις προπονήσεις, μετά την άδεια των γιορτών, ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (27/12). Παράλληλα, ο Ματέο Γκαρσία είχε ζητήσει να πάρει άδεια δύο μέρες νωρίτερα λόγω του μεγάλου ταξιδιού(κάτι πού έγινε κιόλας), ωστόσο δεν γύρισε εγκαίρως.

Αρης – Πειθαρχικά φάουλ: Δυσαρέσκεια Καρυπίδη

Η απουσία του Αργεντίνου από την προπόνηση έφερε την έντονη δυσαρέσκεια τόσο του διοικητικού ηγέτη της ομάδας όσο και του προπονητή της. Γι’ αυτό το λόγο και αποφάσισαν να καλέσουν τον Γκαρσία σε απολογία για όσα έκανε, ενώ όπως όλα δείχνουν, θα του δοθεί και μεγάλο πρόστιμο.

Πάντως, ο κόουτς του Αρη Άκης Μάντζιος έχει προβληματίσει από το γεγονός ότι δεν τηρούνται οι εσωτερικοί κανονισμοί της ομάδας και υπήρξε απείθαρχη συμπεριφορά από μέλος της. Ενώ, περαιτέρω προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» δαπάνησαν ένα μεγάλο ποσό για να τον φέρουν στην Θεσσαλονίκη. Και σε συνδυασμό με την αγωνιστική του λειψυδρία και τα πειθαρχικά του παραπτώματα, έχει προκληθεί έντονη αναταραχή.

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις