Αθήνα

°C

Τρίτη

28

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – εκλογές: Αναμενόμενη αναβολή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – εκλογές: Αναμενόμενη αναβολή

ΕΠΟ - εκλογές: Ελέω πανδημίας οι αρχαιρεσίες στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετατέθηκαν εκ νέου για την 19η Ιανουαρίου και βλέπουμε

ΕΠΟεκλογές: Ακόμα μία μετάθεση των αρχαιρεσιών της ΕΠΟ αποφάσισε η εκτελεστική της επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα, λόγω των δύσκολων καταστάσεων που επικρατούν ελέω κορωνοϊού, οι εκλογές θα μετατεθούν στις 19 Ιανουαρίου. Aπό τις 29 Δεκεμβρίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένες. Παράλληλα, η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας έλαβε αποφάσεις και για άλλα ζητήματα. Όπως, την προσφορά της «Cosmote TV» για την τηλεοπτική κάλυψη του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και για την βοήθεια στις ΕΠΣ εξαιτίας της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις. Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 29 Δεκεμβρίου 2020 Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα έως τις 7 Ιανουαρίου 2021”…

ΕΠΟ – εκλογές: Οι άλλες αποφάσεις

…“Η Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων.
Ενεκρίθη η έκδοση 2020 του κανονισμού αδειοδότησης της ΕΠΟ
Έγινε αποδεκτή η επικαιροποιημένη προσφορά της ΟΤΕ Α.Ε., με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, αναφορικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Ανανεώθηκε η συνεργασία με την εταιρεία SportRadar για 6 μήνες, βάσει των οδηγιών των FIFA & UEFA.
Παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ έως το τέλος του 2020, έναντι της τακτικής τους επιχορήγησης, σε όλες οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας”.

Δείτε ακόμη:

Liverpool Day! 2-1 την Τότεναμ οι “κόκκινοι”, 2-0 στη Λέστερ οι “μπλε”
Νίκη-ανάσα η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Σοσιεδάδ
Μεγάλη νίκη η Ιντερ και στον πόντο από την Μίλαν και την κορυφή
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις