Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αφεντικά το Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αφεντικά το Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η μέρα του λιμανιού! - Επέστρεψαν στην κορυφή οι “κόκκινοι”, 2-1 την Τότεναμ - Μεγάλη Εβερτον διπλό 2-0 στη Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μόνη πρώτη έμεινε η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» νίκησαν 2-1 την Τότεναμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυριαρχούν. Πίεσαν τα «σπιρούνια» και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 26’ ο Σαλάχ έκανε το 1-1. Η Τότεναμ προσπάθησε να αντιδράσει. Χτύπησε μέσω αντεπιθέσεων και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 33’ ο Σον έγραψε το 1-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν υποδειγματικά.

Στο β’ μέρος, η Λίβερπουλ μπήκε ακόμα πιο δυνατά και είχε τον πλήρη έλεγχο. Έκλεισε την Τότεναμ στα καρέ της και πίεσε για να πάρει ξανά το προβάδισμα. Έκανε φάσεις, ωστόσο τα «σπιρούνια» φάνηκε να ελέγχουν την κατάσταση και να κρατούν το ισόπαλο σκορ. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, όμως ο Φιρμίνο λύτρωσε την ομάδα του. Στο 90’ πέτυχε ένα «χρυσό» γκολ και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το διπλό της Εβερτον

Άλωσε το «Κίνγκ Πάουερ» η Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν 2-0 της Λέστερ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι και να καταφέρνουν να πάρουν αμέσως τον έλεγχο. Στο 21’ο Ριτσάρλισον έκανε το 0-1. Οι «αλεπούδες» περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο και δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Στο β’ μέρος, η Έβερτον εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο. Πίεσε την Λέστερ και έκαναν αρκετές φάσεις. Έτσι, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της μετον Χόλγκεϊτ στο 72’. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να μειώσουν, ωστόσο η Έβερτον άντεξε και πήρε τη νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Άρσεναλ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Σαουθάμπτον (Ομπαμεγιάνγκ 52’ – Γουόλκοτ 18’). Η Λιντς διέλυσε με 5-2 την Νιούκαστλ (Μπάμφορντ 35’, Ροντρίγκο 61’, Ντάλας 77’, Αλιόσκι 85’, Χάρισον 88’). Η Γουέστ Χαμ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (Χάλερ 55’ – Μπεντέκε 34’). Φούλαμ και Μπράιτον έμειναν ισόπαλες στο 0-0.

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις