Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πέρασε πρώτη η Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πέρασε πρώτη η Ρεάλ

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Κέρδισε 3-1 την Μπιλμπάο και έπιασε τις Σοσιεδάδ και Ατλέτικο στην κορυφή με δύο ματς περισσότερα πάντως

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Συνέχισε νικηφόρα η Ρεάλ! Η «βασίλισσα» επικράτησε 3-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Αλφρέντο ντι Στέφανο». Οι «μερένχες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία. Έπαιξαν επιθετικά και πίεσαν τους Βάσκους, οι οποίοι έμειναν από νωρίς με παίχτη λιγότερο χάρη στην αποβολή του Γκαρθία στο 13’.

Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία Σιμόν. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν υποδειγματικά και φαινόταν να αντέχουν, όμως η Ρεάλ βρήκε τον τρόπο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε κομβικό σημείο. Στο 45+2’ ο Κρόος έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ξεκίνησε πολύ δυνατά και πίεσε, καταφέρνοντας εντέλει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 52’ ο Κάπα έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ξανά την απόδοση τους και πήραν εκ νέου τον έλεγχο. Πίεσαν τους Βάσκους και έκαναν αρκετές φάσεις. Έτσι, πέρασαν ξανά μπροστά στο σκορ. Στο 74’ ο Μπενζεμά πέτυχε το 2-1. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στο να κρατήσουν το προβάδισμα. Μάλιστα, αύξησαν κι’ άλλο τον δείκτη του σκορ στις καθυστερήσεις. Στο 93’ ο Μπενζεμά με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το τελικό 3-1. Έτσι, η Ρεάλ έπιασε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις