Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / NBA – Αντετοκούνμπο: Ο Μίδας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

NBA – Αντετοκούνμπο: Ο Μίδας!

NBA - Αντετοκούνμπο: Το βάρος του x2 σε χρυσάφι πήρε σε πενταετές σούπερμαξ συμβόλαιο από τα “ελάφια” ο Γιάννης και έβαλε στόχο τον τίτλο

NBAΑντετοκούνμπο«Έδεσε» στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο «Greek Freak» έκανε γνωστό, πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μπακς. Ο MVP του NBA, τα βρήκε σε όλα με τα «Ελάφια» και υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Μάλιστα, ο Έλληνας σούπερ σταρ έσπευσε να ανακοινώσει ο ίδιος την είδηση μέσω ανάρτησης του στο «twitter», τονίζοντας πως παρέμεινε στο σπίτι του.

Έτσι, έβαλε ένα τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην φυγή του από τους Μιλγουόκι Μπακς. Η συμφωνία του «Greek Freak» με τα «Ελάφια» θα είναι πενταετούς διάρκειας και οι απολαβές του θα ανέρχονται στα 228,2 εκατομμύρια δολάρια, βάζοντας έτσι την υπογραφή του σε ένα σούπερμαξ συμβόλαιο.

NBA – Αντετοκούνμπο: Συμφωνία ρεκόρ

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για ακόμα πέντε χρόνια, αφού έδωσαν τα χέρια. Μάλιστα, πρόκειται για την πιο ακριβοπληρωμένη συμφωνία στην ιστορία του «μαγικού κόσμου του NBA». Ενώ, παραμένει, με μεγάλη διαφορά βεβαίως, ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτηση του στο «twitter» ανέφερε: «Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου… Είμαι ευλογημένος να λογίζομαι ως μέλος των Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα 5 χρόνια. Ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να μετρήσουν. Το σόου συνεχίζεται, πάμε να το κατακτήσουμε». Αυτά έγραψε χαρακτηριστικά ο «Greek Freak» που σίγουρα έχει πάρει και εγγυήσεις για το πως θα “πάνε να το κατακτήσουνε”.

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις