Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Έδιωξε τα φαντάσματα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Έδιωξε τα φαντάσματα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Μπαρτσελόνα του γύρισε 2-1 με την Σοσιεδάδ και πλησίασε σε απόσταση βολής την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και πήρε τη νίκη  η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 2-1 την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και έψαξαν να βρουν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Οι Βάσκοι ήταν αυτοί που το βρήκαν. Στο 27’ ο Γουίλιαν Χοσέ έκανε το 0-1 και… βγήκαν φαντάσματα στο “Καμπ Νου”!

Η χαρά, όμως, των Βάσκων δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι «μπλαουγκράνα» έφεραν το παιχνίδι στα ίσια αμέσως και επανέφεραν την τάξη. Στο 31’ ο Άλμπα έγραψε το 1-1. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκαναν φάσεις και βρήκαν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Στο 43’ ο Ντε Γιόνγκ (φωτό) έκανε το 2-1 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για να πάρουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Η Μπαρτσελόνα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, όμως και οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Οι φάσεις έπεφταν βροχή και θα μπορούσαν να είχαν βρει κι’ άλλο γκολ. Όμως, οι δύο τερματοφύλακες ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει. Έτσι, η Μπαρτσελόνα πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις