Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Αήττητο σε κίνδυνο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Αήττητο σε κίνδυνο!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Βόλφσμπουργκ φιλοξενείται από την έτερη αήττητη, την πρωτοπόρο Μπάγερν - Ματσάρα Ευρωπαίων, Χόφενχαϊμ vs Λειψίας

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην «Αλιάνζ Αρένα». Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ. Οι Βαυαροί αποχώρησαν από το Βερολίνο, μένοντας ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Ουνιόν. Η εικόνα τους ήταν πολύ κακή και δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις. Αμυντικά ήταν ασταθείς, ενώ επιθετικά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Απόψε, θα προσπαθήσουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Γκορέτσκα, Κίμιχ, Μαρτίνεθ και Νιανζού.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 2-1 της  Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Είναι αήττητη και απόψε θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Γουίλιαμ, Μπρουκς, Στέφεν, Μεχμέντι και Μάλι.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μάχη Ευρωπαίων

Δυνατή αναμέτρηση και στην «PreZero Αρένα». Η Χόφενχαϊμ αντιμετωπίζει την Λειψία. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την βαριά ήττα με 4-1 κόντρα στην Λεβερκούζεν. Έκαναν μία πολύ κακή εμφάνιση και δεν κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετική γραμμή των «ασπιρινών». Απόψε, θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση. Δεν υπολογίζονται οι Πος, Γκρίλιτς, Γκάιγκερ, Μπίσακσιτς, Χίμπνερ, Σταφυλίδης και Καντεράμπεκ. Από την άλλη, η Λειψία επικράτησε 2-0 της Βέρντερ Βρέμης. Έκανε μια κακή εμφάνιση και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Έχει ένα αήττητο σερί και θα επιδιώξει να το διευρύνει σήμερα με νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Ενκουκού, Σάμαρντζιτς, Χένριχς, Χουάνγκ και Κλόστερμαν.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Κολωνία κοντράρεται με την Λεβερκούζεν. Η Σάλκε υποδέχεται την Φράιμπουργκ και η Αρμίνια Μπίλεφελντ αντιμετωπίζει την Άουγκσμπουργκ.

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις