Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γιάννης Κότσιρας – Δημήτρης Μητροπάνος: Το άγνωστο περιστατικό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιάννης Κότσιρας – Δημήτρης Μητροπάνος: Το άγνωστο περιστατικό

Γιάννης Κότσιρας - Δημήτρης Μητροπάνος: Ο Κότσιρας με εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο.

Γιάννης Κότσιρας – Δημήτρης Μητροπάνος: Καλεσμένος στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, το οποίο θα προβληθεί απόψε, βρέθηκε ο Γιάννης Κότσιρας. Ο τραγουδιστής με εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο.  «Ο Μήτσος ήταν οικογένεια. Πριν γνωριστούμε καλά, με κάλεσε στο σπίτι του να μιλήσουμε για το χειμώνα που θα δουλεύαμε μαζί.

Εγώ περίμενα να δω τον Μητροπάνο όπως τον είχα στο μυαλό μου. Φορούσε ένα φανελάκι, αυτά του παππού, τα κλασικά τα άσπρα κι ένα τρομερό σορτσάκι και μου λέει “τι καφέ πίνεις; Εγώ φτιάχνω τον καφέ σε αυτό το σπίτι”. Και μου έφτιαξε καφεδάκι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Κάτσαμε και τα είπαμε κι έτσι γνωριστήκαμε από κοντά. Με έβρισε πολύ… Άρχισε να με βρίζει γιατί του έλεγα όχι τόσα χρόνια. Και μετά αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Τι πλάσμα ήταν αυτό, απίστευτο», είπε ο Γιάννης Κότσιρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις