Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Επιστροφή στις νίκες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Επιστροφή στις νίκες

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Μόνος στόχος το τρίποντο για Αστέρα Τρίπολης και Βόλο σε παιχνίδι που εκκρεμεί από την 8η αγωνιστική

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται (17:15) τον Βόλο σε εξ αναβολής αγώνα από την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι Αρκάδες έρχονται από την ήττα με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τα πήγαν μια χαρά στον ανασταλτικό τομέα, ωστόσο επιθετικά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους, παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα για σχεδόν μία ώρα.

Αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τους Αρκάδες και η δεύτερη σερί ήττα (πρώτη φορά υπό της οδηγίες του Σέρβου τεχνικού). Βγήκαν εκτός εξάδας και υπάρχει μια πίεση στο στρατόπεδο του. Απόψε, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει όλα του τα όπλα διαθέσιμα και η ομάδα του θα παραταχθεί πάνοπλη.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Χωρίς πέντε οι Θεσσαλοί

Από την άλλη, ο Βόλος έρχεται από την ήττα με 4-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και «μπλόκαραν» τους Πειραιώτες. Πήραν νωρίς το προβάδισμα, ωστόσο ισοφαρίστηκαν πριν το τέλος. Στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο. Αυτή ήταν η πέμπτη αναμέτρηση χωρίς νίκη για τον Βόλο και η πρώτη εκτός έδρας ήττα. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει. στις νίκες, που θα τον διατηρήσουν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Άνχελ Λόπεθ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπαριέντος, Γέντρισεκ, Τέκιο, Τσοκάνης και Δημόπουλος.

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις