Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Εξιλέωση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Εξιλέωση!

Serie A - προαναγγελία: Τη Σασσουόλο υποδέχεται η Ρόμα με νωπές τις μνήμες από το βαρύ 4-0 από τη Νάολι - Δοκιμασία με Σαμπντόρια για τη Μίλαν

Serie A – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Ολίμπικο»! Η Ρόμα αντιμετωπίζει την Σασσουόλο. Οι «τζιαλορόσι» έρχονται από την βαριά ήττα με 4-0 κόντρα στην Νάπολι. Έκαναν πολύ κακή εμφάνιση και έτσι μπήκε ένα τέλος στο αήττητο σερί τους. Την Πέμπτη επικράτησαν 3-1 της Γιούνγκ Μπόις. Παρά τις αρκετές αλλαγές, παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο και εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Ζανιόλο, Βερετού, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Παστόρε και Σαντόν.

Από την άλλη, η Σασσουόλο έρχεται από την ήττα με 0-3 κόντρα στην Ίντερ. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψεις στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Κονσίλι, Καπούτο, Κίρικες, Ντεφρέλ και Ρομάνια.

Serie A – προαναγγελία: Στη Γένοβα χωρίς “’Ιμπρα”

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Γένοβα. Η Σαμπντόρια υποδέχεται την Μίλαν. Οι «μπλε» έρχονται από την ισοπαλία στο 2-2 απέναντι στην Τορίνο. Έκαναν μια μέτρια εμφάνιση σε ένα παιχνίδι, που θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει και οι δύο ομάδες. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πρέπει να βελτιωθεί αρκετά και κυρίως στο αμυντικό της κομμάτι. Για το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάζει ο Κεϊτά.

Από την άλλη, η Μίλαν επικράτησε 2-0 της Φιορεντίνα. Πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση και πήρε μία επαγγελματική νίκη. Στο Γιουρόπα Λιγκ έκανε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Σέλτικ (4-2) και εξασφάλισε την πρόκριση. Είναι αήττητη στην Ιταλία και απόψε θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Ιμπραΐμοβιτς, Λεάο και Κιάερ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Κροτόνε κοντράρεται με την Νάπολι. Η Βερόνα αντιμετωπίζει την Κάλιαρι στο νωρίς μεσημεριανό ματς. Η Ουντινέζε υποδέχεται την Αταλάντα. Ενώ, η Πάρμα κοντράρεται με την Μπενεβέντο.

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις