Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Αρης κορυφής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Αρης κορυφής

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Επέστρεψαν στο ρετιρέ οι “κίτρινοι”, επιβλητικό 0-3 στη Λάρισα και ισόβαθμοι ξανά στο ρετιρε με τον Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Ξέσπασε ο Άρης! Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 3-0 της ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν αρκετές φάσεις και τελικά το πέτυχαν πριν την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου.

Στο 18’ ο Μάνος έκανε το 0-1 με όμορφη προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν κακοί, όμως δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Σιαμπάνη. Δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και έτσι οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο. Ο Άρης ήταν αυτός που έπαιξε πιο επιθετικά και φάνηκε να απειλεί την εστία του Νάγκι. Έτσι, διπλασίασε τα τέρματα του. Στο 73’ ο Μάνος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Η Λάρισα είχε φάσεις, όμως ο Σιαμπάνης ήταν εξαιρετικός και έτσι ο Άρης πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 90’ ο Σίλβα έκανε το 0-3. Έτσι, οι «κίτρινοι» πήραν μια σημαντική νίκη και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μάνος 18’,73’, Σίλβα 90’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας) Λιόντος (Ηπείρου), VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (Ηλιάδης 53’), Σπαρβ (Φλυνός 81’), Φιλίπ, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (Πινακάς 53’), Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Τρούγιτς, Κωστή (Τόρζε 53’).

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς, Ματίγια, Σάσα (Κάτσε 69’), Μπερτόγλιο (Σίλβα 69’), Γκάμα (Μαντσίνι 77’), Γκαρσία (Μπαγκαλιάνης 90’), Μάνος (Λόπεθ 77’).

Δείτε ακόμη:

Γκροζάν: Είδα τον θάνατο να έρχεται!
Ένα τελευταίο τουρνουά για τους γερόλυκους
Την Τετάρτη 9/12 η εκδίκαση στην ουσία η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις