Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Εφέσεων: Η εκδίκαση της πολυιδιοκτησίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Εφέσεων: Η εκδίκαση της πολυιδιοκτησίας

ΕΠΟ - Εφέσεων: Την ερχόμενη Τετάρτη 9/12 η εξέταση μαρτύρων και η διαδικασία επί της ουσίας όπως είχε “προσταξει” το CAS τον Ιούλιο

ΕΠΟΕφέσεων: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης περί πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Η Επιτροπή Εφέσεων θα συνεδριάσει στις 9 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00. Ενώ, όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, θα υπάρχουν μάρτυρες στην εκδίκαση της υπόθεσης. Θυμίζουμε, το CAS είχε στείλει την υπόθεση πίσω στα χέρια της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (τον Ιούλιο) και έκτοτε δεν είχε υπάρξει κάποια περαιτέρω εξέλιξη σχετικά με την εκδίκαση της.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο είχε εισηγηθεί την εκδίκασης της υπόθεσης «επί της ουσίας» από την Επιτροπή Εφέσεων. Ενώ, είχε ζητήσει να μην δεσμεύεται από την απόφαση που είχε λάβει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πλέον, ήρθε η ώρα να εκδικαστεί η υπόθεση και να φτάσει στο τέλος της. Την εν λόγω εξέλιξη πήραν θετικά στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέλουν να τελειώσουν με αυτή την υπόθεση.

ΕΠΟ – Εφέσεων: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00
Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ».

Δείτε ακόμη:

Άπαρτη από “Αλεπούδες” η κορυφή, η Φoύλαμ 2-1 στο Λέστερ
Η Πάρμα άλωσε τη Γένοβα, 2-1 την Τζένοα
Χορταστική ισοπαλία 3-3 για Απόλλωνα και Βόλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις