Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μελάνια Τραμπ αυτοβιογραφία: Η πρώην Πρώτη Κυρία είναι σε επαφή με εκδοτικούς οίκους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μελάνια Τραμπ αυτοβιογραφία: Η πρώην Πρώτη Κυρία είναι σε επαφή με εκδοτικούς οίκους

Μελάνια Τραμπ αυτοβιογραφία: Τα απομνημονεύματα θα είναι και μια απάντηση στο βιβλίο «H Mελάνια κι Εγώ: Η Άνοδος και η Πτώση της Φιλίας Μου Με την Πρώτη Κυρία» της πρώην συμβούλου και φίλης της

Μελάνια Τραμπ αυτοβιογραφία: Μπορεί να φεύγει από το Λευκό Οίκο, αλλά όπως φαίνεται για τη Μελάνια Τραμπ ξεκινά τώρα μια καινούργια ζωή όχι και τόσο άσχημη, και πάντως όχι φτωχική. Είτε αποφασίσει να χωρίσει από τον Ντόναλντ Τραμπ -όπως επιμένουν τα δημοσιεύματα- είτε όχι, η ίδια θα μπορέσει να βγάλει πολλά δικά της χρήματα. Πώς; Γράφοντας την ιστορία της. Ήδη η Μελάνια είναι σε επαφή με εκδοτικούς οίκους για τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της από την περίοδο που πέρασε στο Λευκό Οίκο. Οι Τραμπ αναμένεται να φύγουν από το Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου και πιθανότατα θα μετακομίσουν στο θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, το Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα. Η Μελάνια, όπως αναφέρει το Page Six, «έχει επαφές για να γράψει τα δικά της απομνημονεύματα και τα χρήματα που θα πάρει θα είναι δικά της, θα είναι μια ευκαιρία για την ίδια να βγάλει μόνη της χρήματα».

Ο σύζυγός της φέρεται να την ενθαρρύνει. Τα απομνημονεύματα θα είναι και μια απάντηση στο βιβλίο «H Mελάνια κι Εγώ: Η Άνοδος και η Πτώση της Φιλίας Μου Με την Πρώτη Κυρία» της πρώην συμβούλου και φίλης της, Στέφανι Γουίνστον Βόλκοφ, που έκανε πάταγο με τις αποκαλύψεις του. Δεν είναι γνωστό αν η Μελάνια έχει ήδη γράψει ολόκληρο ή μέρος του βιβλίου της ή αν έχει ξεκινήσει να το γράφει, ή αν θα το γράψει καν η ίδια.

Το Becoming

Η Μισέλ Ομπάμα, είχε κυκλοφορήσει τη δική της βιογραφία με τίτλο Becoming το 2018, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του Μπαράκ Ομπάμα από το Λευκό Οίκο. Το βιβλίο πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε πέντε μήνες και όλα τα βιβλία που έχουν εκδώσει συνεργάτες του Τραμπ στη διάρκεια της προεδρικής του θητείας έχουν πάει πολύ καλά εισπρακτικά. «Στον απόηχο της προδοσίας της Στέφανι Γουίνστον Βολκόφ εντύπως αλλά και με μυστικές ηχογραφήσεις, η ιστορία από την πλευρά της Μελάνια μπορεί να αξίζει πολλά λεφτά», αναφέρει πηγή στο Page Six.

Βιβλίο έχει υποσχεθεί να γράψει και ο ίδιος ο Τραμπ, μετά τις αποκαλύψεις του Μπομπ Γούντγουορντ με το βιβλίο Fear and Rage. «Το βιβλίο του Γούντγουορντ είναι ένα Αστείο –άλλη μια επίθεση εναντίον μου όπου χρησιμοποιεί ανώνυμες πηγές. Οι Δημοκρατικοί δεν αντέχουν την ήττα. Εγώ θα γράψω το πραγματικό βιβλίο», είχε προαναγγείλει ο Τραμπ τον περασμένο Σεπτέμβριο με ανάρτησή του στο Twitter.

Όσο για το αύριο του ζευγαριού; Η πρώην συνεργάτιδα της Μελάνια, Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, έχει υποστηρίξει παλαιότερα ότι η Μελάνια «μετρά κάθε λεπτό μέχρι να λήξει η θητεία του Τραμπ για να μπορέσει να πάρει διαζύγιο» κι ότι ο μόνος λόγος που η Μελάνια δεν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου νωρίτερα είναι επειδή ο Τραμπ «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει γι’ αυτή την ντροπιαστική της κίνηση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις