Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Τσαμπιονς Λιγκ: Χωρίς Βαλμπουενά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Τσαμπιονς Λιγκ: Χωρίς Βαλμπουενά

Ολυμπιακός - Τσαμπιονς Λιγκ: Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα στη Μασσαλία

Ολυμπιακός – Τσαμπιονς Λιγκ: Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Μαρσέιγ τόνισε, πως η ομάδα του θα παλέψει για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ενώ, ανέφερε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να προσέξουν απέναντι στους Γάλλους. Ο Πορτογάλος αποκάλυψε ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα αγωνιστεί και κλήθηκε στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Ακόμα, μίλησε για τον Βρουσάι και ανέφερε, πως έχει πιθανότητες να αγωνιστεί αύριο. Ενώ, μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τους Ελ Αραμπί και Χολέμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δεν θα παίξει ο Βαλμπουενά. Έχει έρθει μαζί μας για να υποστηρίξει την ομάδα. Θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την πρόκριση. Θέλουμε τη νίκη. Μπορεί να εξαρτόμαστε και από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Πόρτο και τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, αν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει κανένα νόημα τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Η ομάδα που κατεβαίνει για να πάρει την ισοπαλία, είναι πολύ πιθανό να ηττηθεί. Εμείς παίζουμε πάντα με στόχο τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και στο αυριανό παιχνίδι».

Ολυμπιακός – Τσαμπιονς Λιγκ: Αξίζει σεβασμό

Για το γεγονός ότι οι Γάλλοι δεν έχουν σκοράρει στην διοργάνωση: «Ειλικρινά τα ματς με Μαρσέιγ, Πόρτο και εμάς είναι πολύ ισορροπημένα. Το παιχνίδι μας με την Πόρτο κρίθηκε από ένα ατομικό λάθος και από το γεγονός ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το Πορτο-Μαρσέιγ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, εάν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι ο παίκτης της γαλλικής ομάδας. Όλα τα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα και αξίζει τον σεβασμό μας και ας μην έχει σκοράρει ακόμα.

Για τον Μάριο Βρουσάι: «Ο Μάριος έχει δείξει πολύ μεγάλη εξέλιξη. Είναι ένας ευχάριστος… πονοκέφαλος. Ανταποκρίνεται πολύ καλά σε όσα του ζητάμε. Είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούμε από πέρσι, που ήταν στην Ολλανδία. Όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί τα πήγε πολύ καλά. Ο Μάριος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμα και στο αυριανό παιχνίδι».

Για τους Ελ Αραμπί και Χολέμπας: «Μας δίνουν επιπλέον λύσεις. Ο Ελ Αραμπί είναι ο… εκτελεστής μας. Δεν χωράει αμφιβολία. Και η επιστροφή του Χολέμπας είναι πολύ σημαντική όμως διότι στα προηγούμενα ματς τον αντικαταστήσαμε με τον Ραφίνια να παίζει αριστερά».

Δείτε ακόμη:

Επαγγελματική νίκη ο ΠΑΟ, 2-1 τον Παναιτωλικό
Διπλό με Τζόλη-Βιερίνια ο ΠΑΟΚ, 2-0 στη Λαμία
Πέρασε από την Τρίπολη, 2-1 τον Αστέρα η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις