Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Όρθια στην Τρίπολη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Όρθια στην Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ - 10η αγωνιστική: Η ΑΕΚ 2-1 τον Αστέρα έμεινε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ και σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ10η αγωνιστική: Ορθια στην Τρίπολη η ΑΕΚ, επικράτησε 2-1 του Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με πατημένο το γκάζι και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Πίεσαν τους Αρκάδες και έκαναν αρκετές ευκαιρίες. Στο 13’ αναπτύχθηκαν πολύ ωραία και ο Λιβάγια έκανε το 0-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να κυριαρχούν και δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα από τους γηπεδούχους. Ο Αστέρας περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο, καθώς δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Στο 44’ έκαναν την πρώτη τους τελική και κατάφεραν να σκοράρουν με κεφαλιά του Μπαράλες. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: To β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ μπήκε ξανά δυνατά και έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ, όταν στο 48’ ο Λιβάγια σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του και πίεσε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρήκαν την λύση με τον Ανσαριφάρντ. Στο 58’ ο Ιρανός έκανε το 1-2. Οι Αρκάδες δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η ΑΕΚ ήλεγχε τον ρυθμό. Μάλιστα, είχε και ακυρωθέν γκολ με τον Ολιβέιρα στο 78’ (οφσάιντ). Διατήρησε το προβάδισμα και πήρε μια σημαντική νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Λιβάγια 13’, Μπαράλες 44’, Ανσαριφάρντ 58’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε (Ιγκλέσιας 84’), Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο (Αλί Μπαμπά 46’), Γκόμες, Κρέσπι (Λεό Τιλίκα 84’), Μπαράλες

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος (Χνιντ 90’), Λιβάγια, Τάνκοβιτς (Σιμόες 79’), Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 71’).

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις