Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σοκ στο 93’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σοκ στο 93’

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Μπράιτον έβαλε φρένο στη Λίβερπουλ, 1-1 στις καθυστερήσεις - Διπλό στο “Γκούντισον” τα “παγώνια”

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Της πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα η Μπράιτον. Οι «γλάροι» ήρθαν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στην Λίβερπουλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πιάσουν στον ύπνο τους «κόκκινους». Μάλιστα, έφτασαν μία ανάσα μακριά από το να ανοίξει το σκορ. Στο 20’ ο Μοπέ αστόχησε στο πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του. Η Λίβερπουλ ανέβασε την απόδοση της και πίεσε την Μπράιτον. Έκανε φάσεις και είχε ακυρωθέν γκολ με τον Σαλάχ ως οφσάιντ (34’).

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν τους γηπεδούχους. Έκαναν αρκετές φάσεις και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 60’ ο Ζότα έκανε το 0-1. Η Λίβερπουλ έριξε την απόδοση της, όμως διατήρησε την κατοχή. Ενώ, η Μπράιτον χτυπούσε κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα ένα ακυρωθέν γκολ στο 84’ με τον Μανέ. Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν ως το τέλος την ισοφάριση και τελικά την πέτυχαν.  Στο 93’ο Γκρος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1 και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλό η Λιντς

Έβαλε τέλος σε μία παράδοση 30 χρόνων η Λιντς. Τα «παγώνια» επικράτησαν 1-0 της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και πήραν το πρώτο τους διπλό στο εν λόγω γήπεδο μετά το 1990. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πάλεψαν για να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο 24’ ο Ροντρίγκες σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Ενώ, στο 45’ η Λιντς είχε δοκάρι με τον Μπάμφορντ.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν την πρωτοβουλία. Έκαναν αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Πίκφορντ.  Στο 79’ ο Ραφίνια έκανε το 0-1. Η Λιντς διατήρησε το προβάδισμα έως το τέλος και πήρε μια σπουδαία νίκη.

Στο άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την Μπέρνλι (Μαχρέζ 6’,22’,69’, Μεντί 41’, Τόρες 66’). Ενώ, η Γουέστ Μπρομ επικράτησε 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κάλαγκερ 13’).

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις