Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Απόδραση στο Λονδίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Απόδραση στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: “Επαγγελματικό” διπλό η Νιούκαστλ 2-0 στο “Σέλχαρστ Παρκ”  κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με τέρματα στο τελευταίο δίλεπτο!

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασε έστω και δύσκολα από το «Σέλχαρστ Παρκ» η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» νίκησαν 2-0 την Κρίσταλ Πάλας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Υπήρχε αρκετή ένταση και προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.

Η Κρίσταλ Πάλας φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και ήταν αυτή, που απειλούσε περισσότερο. Είχε ευκαιρίες να σκοράρει, όμως έκανε κακές επιλογές στα τελειώματα των φάσεων. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν την κατοχή στους αντιπάλους τους και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις. Δεν τα κατάφεραν και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: To β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Κρίσταλ Πάλας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και συνέχισε να παίζει επιθετικά. Έκανε αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Από την πλευρά της, η Νιούκαστλ συνέχισε να παίζει  «προσεκτικά» αλλά οι αντεπιθέσεις της δημιουργούσαν κινδύνους στην άμυνα των γηπεδούχων. Το παιχνίδι έμοιαζε ότι θα τέλειωνε ισόπαλο, όμως οι «καρακάξες» κατάφεραν να σκοράρουν λίγο πριν το τέλος. Στο 88’ ο  Γουίλσον έκανε το 0-1. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Ζοέλιντον να γράφει το τελικό 0-2. Έτσι, η Νιούκαστλ έφτασε σε μία σημαντική νίκη.

Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποκλειστικά στο AlphaFreePress για τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Παγκόσμιος θρήνος – Οι αντιδράσεις για τον χαμό του Πίμπε ντ Όρο
Μαραντόνα: «Τι θα έλεγα στον εαυτό μου πριν τον θάνατο;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις