Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τσίμπησε πόντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τσίμπησε πόντο

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Λεβάντε πήρε βαθμό 1-1 στο “Χοσέ Θορίγια” με τη Βαγιαδολίδ - Με πέναλτι λίγο πριν το φινάλε σφραγίστηκε το σκορ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Χοσέ Θορίγια». Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Λεβάντε έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη διάθεση και πίεσαν τους «πουθελάνος». Γύρισαν ωραία την μπάλα και προσπάθησαν να χτυπήσουν στα κενά της άμυνας της Βαγιαδολίδ, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα για την εστία του Μασίπ. Έτσι, αρκέστηκαν σε μία φλύαρη κατοχή.

Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο και είχαν ως κύριο στόχο την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ πριν την ανάπαυλα και έτσι οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η Βαγιαδολίδ μπήκε πιο δυνατά και έπαιξε επιθετικά. Έκανε φάσεις και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 57’ ο Μάρκος Ντε Σόουζα έκανε το 1-0. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι έριξαν την απόδοση τους και κλείστηκαν πίσω με σκοπό να διασφαλίσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Η Λεβάντε πίεσε τους γηπεδούχους και κυνήγησε την ισοφάριση. Έκανε αρκετές φάσεις, όμως δεν μπορούσε να τις αξιοποιήσει. Τελικά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια από την άσπρη βούλα. Στο 83’ ο Καμπάνια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποκλειστικά στο AlphaFreePress για τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Παγκόσμιος θρήνος – Οι αντιδράσεις για τον χαμό του Πίμπε ντ Όρο
Μαραντόνα: «Τι θα έλεγα στον εαυτό μου πριν τον θάνατο;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις