Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Επαγγελματικό διπλό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Επαγγελματικό διπλό

Σούπερ Λιγκ - 10η αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ πέρασε με τρίποντο αό τη Λαμία 0-2 με Τζόλη και Βιερίνια - Γλίτωσε την κόκκινη ο πρώτος

Σούπερ Λιγκ10η αγωνιστική: Πέρασε εύκολα από το «Αθ. Διάκος» ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» επικράτησε 2-0 της Λαμίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και στο 12’ ο Τζόλης έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να παίζουν επιθετικά. Έκαναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Από την άλλη, Λαμία περιορίστηκε σε ένα παθητικό ρόλο και δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έτσι, ο ΠΑΟΚ οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο «δικέφαλος» μπήκε δυνατά και κυνήγησε ακόμα ένα γκολ. Υπήρξε ένταση στο παιχνίδι, όταν ο Τζόλης και ο Σκόνδρας είχαν μία αψιμαχία, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να κλωτσάει τον αντίπαλο του, ωστόσο δεν υπήρξε συνέχεια. Λίγο αργότερα, ο «δικέφαλος» διπλασίασε τα τέρματα του. Στο 65’ ο Βιεϊρίνια με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2. Στην συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το αποτέλεσμα και πήρε τη νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Τζόλης 12’, Βιεϊρίνια 65’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Καμπερίδης (Καβάλας), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Επασί, Σκόνδρας (Βασιλακάκης 62’), Ασίγκμπα (Τζανετόπουλος 45+1’), Αντέτζο, Μπαχανάκη (Σαραμαντάς 46’), Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς, Τσούκαλος (Αραμπούλι 62’), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (Σβαμπ 71’), Νινούα (Τσιγγάρας 81’), Μουργκ (Αντ. Ζίβκοβιτς 60’), Τζόλης (Βιεϊρίνια 60’), Σφιντέρσκι (Τσόλακ 81’).

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις