Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Άνοστη σούπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Άνοστη σούπα

Σούπερ Λιγκ - 10η αγωνιστική: ΑΕΛ και Ατρόμητος κόλλησαν στο 0-0 σε ένα ανιαρό και δίχως φάσεις παιχνίδι που δεν θα θυμάται κανείς αύριο

Σούπερ Λιγκ10η αγωνιστική: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του «Αλκαζάρ». Λάρισα και Ατρόμητος έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Ο ρυθμός ήταν αρκετά αργός και δεν υπήρχε καλή ανάπτυξη από καμία ομάδα.

Οι δύο αντίπαλοι περιορίστηκαν σε ένα πιο κλειστό παιχνίδι και είχαν ως στόχο την διατήρηση του μηδέν στις εστίες τους. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη με την Λάρισα να φαίνεται πιο κινητική στο γήπεδο. Όμως, φάσεις δεν υπήρξαν στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε καθόλου. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και να δημιουργήσει κινδύνους με για κάποιο γκολ.  Οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πιο ορεξάτοι και προσπάθησαν να κάνουν φάσεις, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ο Ατρόμητος συνέχισε να παίζει ένα πιο συντηρητικό παιχνίδι και να έχει ως κύριο λόγο την διατήρηση ανέπαφης της εστίας της. Δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με τον αποτέλεσμα. Έτσι, μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Σακκάς (Θεσσαλίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου),

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Νάγκι, Μπέρτος, Μιχαήλ (Μούζεκ 55’), Σπαρβ (Αλί Γκαζάλ 80’), Φίλιπ, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας, Γιουνές (Ντουρμισάι 61’), Πινακάς (Τρούγιτς 80’).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γκαλβάο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Χαρίσης (Νάτσος 90’), Γκάλο (Ρισβάνης 90’), Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο (Μάτιτς 66’), Χριστοδουλόπουλος (Μουνίθ 66’), Μανούσος (Κωτσόπουλος 90’).

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις