Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Εσπασε το ροδι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Εσπασε το ροδι

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Μπέρνλι 1-0 την Κρίσταλ Πάλας του μοιραίου παίκτη Μπατσουαγί - Ισοπαλία 1- 1 στο “Μολινό” για Γουλβς και Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό:Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του «Μολινό». Η Γούλβς έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Σαουθάμπτον. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και υπήρχε ένταση. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και οι δύο ομάδες πριν την ανάπαυλα. Στο β’ μέρος, η Σαουθάμπτον μπήκε καλύτερα και απείλησε τους γηπεδούχους. Είχε ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 58’ ο Γουόλκοτ έκανε το 0-1.

Η Γουλβς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και πίεσε τους φιλοξενούμενους. Έκαναν πολλές φάσεις και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 75’ ο Νέτο έκανε το 1-1. Οι «λύκοι» είχαν περισσότερη ενέργεια και απειλούσαν διαρκώς τους «άγιους», όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πρώτη νίκη η Μπέρνλι

«Άνοιξε λογαριασμό» η Μπέρνλι. Οι «κλάρετς» νίκησαν 1-0 την Κρίσταλ Πάλας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φορτσάτοι και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν τελικά, αφού στο 8’ ο Γούντ έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν συνοχή στο παιχνίδι τους και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Η Κρίσταλ Πάλα είχε και αυτή της στιγμές της, όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και οι δύο. Όμως, δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα. Έτσι, η Μπέρνλι κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη την φετινή σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Κορυφή με διπλό 2-0 η Σοσιεδάδ, ισοπαλία 2-2 για Αλαβές και Βαλένθια
Με ηγέτη τον Ζλάταν η Μίλαν 3-1 τη Νάπολι στο Σάο Πάολο!
Περίπατο 3-0 τη Λέστερ η Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις