Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Ζλατάναρος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ζλατάναρος!

Serie A - αγωνιστικό: Με σώου Ιμπραήμοβιτς η Μίλαν πέρασε άνετα 3-1 από την έδρα της Νάπολι και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα αήττητη!

Serie A – αγωνιστικό: Ζλάταν τρανός την οδηγεί! Η Μίλαν νίκησε 3-1 την Νάπολι στο «Σαν Πάολο». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πετύχουν το γρήγορο γκολ. Έκαναν ευκαιρίες και τελικά το κατάφεραν. Στο 20’ ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το 0-1. Η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε την Μίλαν, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Ντοναρούμα. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και έγιναν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Στο β’ μέρος, η Μίλαν μπήκε ξανά δυνατά και κατάφερε να σκοράρει γρήγορα. Στο 54’, ο συνήθης ύποπτος, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Οι «παρτενοπέι» έκαναν αρκετές ευκαιρίες και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο 63’ ο Μέρτενς έκανε το 1-2. Όμως, δύο λεπτά αργότερα έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Μπακαγιόκο. Δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση. Είχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Ντοναρούμα. Στο 95’ η Μίλαν διεύρυνε την διαφορά της, με τον Χάουγκε να κάνει το τελικό 1-3. Έτσι, οι «ροσονέρι» παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Serie A – αγωνιστικό: Ματσάρα στο Μεάτσα, 4-2 την Τορίνο η Ιντερ

Μεγάλη ανατροπή για την Ίντερ! Οι «νερατζούρι» νίκησαν 4-2 την Τορίνο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και οι δύο κάποιο γκολ. Η Τορίνο πήρε το προβάδισμα σε κομβικό σημείο. Στο 45+2’ ο Ζάζα έκανε το 0-1.

Στο β’ μέρος, φο παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και έγιναν αρκετές φάσεις. Στο 62’ η «Γκρανάτα» διπλασίασε τα τέρματα της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανσάλντι. Η Ίντερ απάντησε αμέσως. Στο 64’ ο Σάντσεζ έκανε το 1-2.  Ενώ  τρία λεπτά αργότερα ο Λουκάκου έκανε το 2-2. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοφάριση ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κυνήγησαν κι’ άλλο γκολ. Στο 84’ ο Λουκάκου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ενώ, έξι λεπτά αργότερα ο Μαρτίνεζ σφράγισε τη νίκη, κάνοντας το τελικό 4-2.

Serie A – αγωνιστικό: Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ρόμα επικράτησε 3-0 της Πάρμα (Μαγιοράλ 28’, Μικιταριάν 32’,41’). Η Φιορεντίνα ηττήθηκε 0-1 από την Μπενεβέντο (Ιμπρότα 52’). Η Σασσουόλο νίκησε 2-0 την Βερόνα εκτός έδρας (Μπόγκα 42’, Μπεράρντι 76’). Η Σαμπντόρια ηττήθηκε 1-2 από την Μπολόνια (Θόρσμπι 7’ – Ρεγκίνι 44’ (αυτγκ), Ορσολίνι 52’).  Ενώ, η Ουντινέζε νίκησε 1-0 την Τζένοα (Ντε Πολ 34’).

Δείτε ακόμη:

“Κόκκινοι” βαθμοί, “πράσινες” εντυπώσεις, 1-0 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ
Ανατροπή και ισοπαλία 2-2 για Λαμία και Αστέρα Τρίπολης
Βαθμό από την άσπρη βούλα, ο Ατρόμητος 2-2 με τον Απόλλωνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις