Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Χορταστική ισοπαλία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Χορταστική ισοπαλία

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Αλαβές 2-2 με τη Βαλένθια που το γύρισε από 2-0 - Μεγάλο διπλό στην Κάντιθ 2-0 η Ρεάλ Σοσιεδάδ παραμένει πρώτη

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στο «Μεντιθορόθα»! Η Αλαβές έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα σας. Στο 2’ ο Ναβάρο έκανε το 1-0. Συνέχισαν να κυριαρχούν και να πιέζουν τους φιλοξενούμενους. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 16’ ο Πέρεζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Η Βαλένθια δεν μπορούσε να αντιδράσει και περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο.

Στο β’ μέρος, οι «νυχτερίδες» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και έπαιξαν πιο ανοιχτά. Έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους και έκαναν αρκετές φάσεις. Η πίεση «καρποφόρησε», αφού κατάφεραν να μειώσουν. Στο 73’ ο Παρέχο έκανε το 2-1. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ο Γκιγιαμόν έγραψε το 2-2. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ της νίκης και να παίζουν επιθετικά. Δεν τα κατάφεραν όμως και μοιράστηκαν τον βαθμό τις ισοπαλίας.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σπουδαίο διπλό η Σοσιεδάδ

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι επικράτησαν 1-0 της Κάντιθ εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και πίεσαν τους νεοφώτιστους. Είχαν την κατοχή, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την σκληρή άμυνα της Κάντιθ. Έκαναν φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η Σοσιεδάδ ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση της. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 66’ ο Ισάκ έκανε το 0-1.  Μετά το γκολ οι Βάσκοι έριξαν την απόδοση τους, όμως δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν το προβάδισμα. Έτσι, πήραν μία πολύ σημαντική νίκη και ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γρανάδα ηττήθηκε 1-3 από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ (Ντουάρτε 63’ – Πλάνο 45+2’, Ντε Σόουζα 53’, Ζότα 90’). Ενώ, η Εϊμπάρ έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Χετάφε.

Δείτε ακόμη:

“Κόκκινοι” βαθμοί, “πράσινες” εντυπώσεις, 1-0 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ
Ανατροπή και ισοπαλία 2-2 για Λαμία και Αστέρα Τρίπολης
Βαθμό από την άσπρη βούλα, ο Ατρόμητος 2-2 με τον Απόλλωνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις