Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Η μπίλια στο κόκκινο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Η μπίλια στο κόκκινο

Σούπερ Λιγκ - 9η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός τους βαθμούς, ο Παναθηναϊκός τις εντυπώσεις - Νίκη 1-0 στο ντέρμπι για τους νταμπλούχους

Σούπερ Λιγκ9η αγωνιστική: Κόκκινο βάφτηκε το ντέρμπι των «αιωνίων»! Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις, πίεσαν τους «πράσινους» και στο 21’ ο Φορτούνης έκανε το 1-0 με ένα εξαιρετικό τελείωμα.

Οι ‘ερυθρόλευκοι’ συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυνήγησαν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα του παιχνιδιού, όμως δεν μπόρεσαν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις τους. Ο Παναθηναϊκός περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο και προσπάθησε να περιορίσει τους Πειραιώτες. Έτσι, ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε στο αποδυτήρια, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το «τριφύλλι» ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να αντιδράσει. Έπαιξε πιο επιθετικά και άρχισε να δημιουργεί κινδύνους για την εστία του Σα.  Έκανε αρκετές ευκαιρίες, όμως τις σπατάλησε, κάνοντας λάθος επιλογές στα τελειώματα τους. Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι έριξε την απόδοση του, κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση και διατήρησαν το αποτέλεσμα. Έτσι, πήραν μια πολύ σημαντική νίκη και ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Φορτούνης 21’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία), Βοηθοί: Ρουί Τάβαρες (Πορτογαλία), Πάουλο Σόαρες (Πορτογαλία), VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (Πέπε 78’), Ραντζέλοβιτς (Σουντανί 66’), Μασούρας (Λοβέρα 86’), Φορτούνης (Ανδρούτσος 86’).

Παναθηναϊκός (Λ. Μπολόνι): Διούδης Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ (Αλεξανδρόπουλος 46’), Σάντσες, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χουάνκαρ (Σαβιέρ 46’, Μολό 91’), Χατζηγιοβάνης (Βιγιαφάνες 64’), Μακέντα, Καρλίτος.

Δείτε ακόμη:

Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ισοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και Ουέσκα
Θετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις