Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Ναι για Μπιέρκαν”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Ναι για Μπιέρκαν”

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Συμφωνία Ολυμπιακού με Μπόντο αποκαλύπτουν τα Νορβηγικά ΜΜΕ - “Από το καλοκαίρι τα είχαν βρει αλλά δεν πρόλαβαν”

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Φωτιές ήρθαν να ανάψουν τα νορβηγικά ΜΜΕ! Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Βέρτενς Γκανγκ (VG)» αναφέρει ότι έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε Μπόντο Γκλίμτ και Ολυμπιακό για την μεταγραφή του αριστερού μπακ Φρέντρικ Άντρε Μπιέρκαν. Παράλληλα, επισημαίνει πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει την καλοκαιρινή περίοδο για την απόκτηση του 22χρονου. Όμως η καθυστέρηση κάποιον διαδικαστικών λεπτομερειών δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί το ντιλ.

Πιο συγκεκριμένα, η «Βέρτενς Γκανγκ» στο δημοσίευμα της αναφέρει: «Η Μπόντο Γκλιμτ απάντησε θετικά σε πρόταση των Πειραιωτών πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για τον Μπιέρκαν. Ωστόσο, δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για τη μεταγραφή κι έτσι δεν τελείωσε η μεταγραφή».

Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Τώρα μόνο Μπόντο”

Όμως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην εν λόγω ιστοσελίδα: «Για την ώρα ασχολούμαι μόνο με την Μπόντο Γκλιμτ. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια συμφωνία. Προφανώς και θέλω να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο και σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό γήπεδο. Αλλά για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου». Θυμίζουμε, το καλοκαίρι είχαν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες για την περίπτωση του Μπιόρκαν. Μάλιστα, η Γαλατάσαραϊ είχε κινηθεί για την απόκτηση του. Ωστόσο δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή για να ολοκληρωθεί το ντιλ και να μετακινηθεί στην Τουρκία.

Δείτε ακόμη:

Μια ανάσα από τις υπογραφές για τον “πράσινο Βοτανικό”
Έκανε απολογισμό και βλέπει προκριματικά μουντιάλ ο Φαντ Σχιπ
Δικαιολογημένα παράπονα μετά τα κρούσματα covid-19

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις