Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – γήπεδο: Θέμα πρωθυπουργικό!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Θέμα πρωθυπουργικό!

Παναθηναϊκός - γήπεδο: Στα χέρια Μητσοτάκη το τελικό σχέδιο για την διπλή ανάπλαση, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης το μεγάλο έργο

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Μία ανάσα από το να ξεκινήσει η υλοποίηση του σχεδίου για την Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό είναι ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τα, το τελικό σχέδιο του πρότζεκτ βρίσκεται στο γραφείο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να δώσει την έγκριση για την Διπλή Ανάπλαση. Ενώ, θα αρχίσουν και οι συζητήσεις με το Ταμείο Ανάπτυξης, το οποίο θα είναι ένας από του κύριους χρηματοδότες του μεγάλου έργου.

Όσο αναφορά το παράπονο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το γεγονός ότι το γήπεδο της δεν θα είναι μέρος της Διπλής Ανάπλασης, επισημαίνεται ότι αν το γήπεδο του μπάσκετ ήταν εντός του πρότζεκτ υπήρχε φόβος για πιθανές προσφυγές. Κάτι που όπως τονίζουν, θα δημιουργούσε μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση του σχεδίου.

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Θέμα Μητσοτάκη

Γι’ αυτό το λόγο η “πράσινη” ΚΑΕ θα χρειαστεί να περιμένει την απαραίτητη νομική κάλυψη. Ωστε να δημιουργηθεί το νέο της γήπεδο σε ένα οικόπεδο πλησίον αυτού της Διπλής Ανάπλασης. Όμως, αυτή η διαδικασία απαιτεί μεγάλη υπομονή, αφού χρειάζεται αρκετό χρόνο. Πάντως, τα τμήματα της ΠΑΕ και της “μάνας του λόχου” αναμένεται να μπουν άμεσα στα νέα τους γήπεδα. Και να βρίσκονται κάτω από την “ίδια στέγη”, αφού οι εγκαταστάσεις τους θα βρίσκονται στο ίδιο οικόπεδο. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα εξετάσει το σχέδιο του πρότζεκτ και αναμένεται να υπάρξουν σύντομα αποφάσεις σχετικά με την υλοποίηση του σχεδίου.

Δείτε ακόμη:

Οι ελεγκτές της εφορίας έβγαλαν το Μέσι “από τα ρούχα του”
Ο Τσιτσιπάς για τον ρατσισμό και το ίσος που έχει βιώσει
Βάζουν ακόμα πιο μέσα στο παιχνίδι την τεχνολογία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις