Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μοιρασιά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μοιρασιά

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Εμειναν στην ασφάλεια του 1-1 στην Παμπλόνα η Οσασούνα με την Ουέσκα - Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μοιράστηκαν τον βαθμό, μοιράστηκαν και τις εντυπώσεις. Οσασούνα και Ουέσκα έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Καθώς, κατάφεραν να μπουν δυνατά και να πάρουν το προβάδισμα αμέσως. Πιο συγκεκριμένα, στο 5’ο Ραμίρεζ έκανε το 0-1. 

Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ, προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έπαιξαν επιθετικά και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Όμως, τόσο η αδυναμία τους να τελειώσουν σωστά τις φάσεις που είχαν, όσο και ο τερματοφύλακας της Ουέσκα, που βρισκόταν σε τρομερή βραδιά την κράτησαν στο μηδέν. Οι νεοφώτιστοι άντεξαν στην πίεση και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν την πρωτοβουλία τον κινήσεων. Κράτησαν την μπάλα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους για την άμυνα της Ουέσκα. Έπαιξαν ακόμα πιο επιθετικά και έκλεισαν τους νεοφώτιστους στα καρέ τους. Είχαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 68’ ο Γκαρσία έκανε το 1-1. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και κυνήγησαν και δεύτερο γκολ. Οι νεοφώτιστοι κλείστηκαν πίσω και είχαν ως στόχο την διατήρηση του βαθμού, ενώ επιθετικά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την άμυνα της Οσασούνα. Έτσι, οι δυο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Μια ανάσα από τις υπογραφές για τον “πράσινο Βοτανικό”
Έκανε απολογισμό και βλέπει προκριματικά μουντιάλ ο Φαντ Σχιπ
Δικαιολογημένα παράπονα μετά τα κρούσματα covid-19

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις