Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα σκοράρουν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα σκοράρουν

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Σαρωτική η Ντόρτμουντ 5-2 τη Χέρτα στο Βερολίνο με καρέ γκολ του Χάαλαντ - Γκέλα η Μπάγερν 1-1 με τη Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στο Βερολίνο! Η Χέρτα ηττήθηκε 2-5 από την Ντόρτμουντ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές φάσεις και έπαιξαν επιθετικά. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 33’ ο Κούνια έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά και ισοφάρισε αμέσως. Στο 47’ ο Χάαλαντ έκανε το 1-1. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 1-2. Οι  φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και διεύρυναν κι’ άλλο την διαφορά τους. Στο 63’ ο Χάαλαντ ολοκλήρωσε το χατ τρικ, κάνοντας το 1-3. Ενώ, εφτά λεπτά αργότερα ο Γκερέρο πέτυχε το 1-4. Η Χέρτα το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 79’. Ο Κούνια έκανε το 2-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Όμως, ένα λεπτό αργότερα ο Χάαλαντ πέτυχε και τέταρτο γκολ, γράφοντας το τελικό 2-5. Έτσι, η Ντόρτμουντ πήρε μια μεγάλη νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Γκέλα η Μπάγερν

«Φρέναρε» την Μπάγερν η Βέρντερ Βρέμης! Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και έψαξαν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Η Βέρντερ άνοιξε το σκορ σε κομβικό σημείο. Στο 45+1’ ο Έγγσταϊν έκανε το 0-1. Στο β’ μέρος, η Μπάγερν μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Έκανε φάσεις και στο 62’ ο Κομάν έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Αρμίνια Μπίλεφελντ ηττήθηκε 1-2 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν (Χραντέτσκι 47’ (αυτγκ) – Μπέιλι 27’, Ντράγκοβιτς 88’). Η Γκλάντμπαχ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ (Νόιχαους 5’ – Καλιτζούρι 88’). Η Σάλκε ηττήθηκε 0-2 από την Βόλφσμπουργκ (Βέγκχορστ 3’, Σλάγκερ 24’). Η Χόφενχαϊμ έμεινε ισόπαλη στο 3-3 απέναντι στην Στουτγκάρδη (Μπάουμγκαρτνερ 16’, Σεσενιόν 48’, Κράμαριτς 71’ (πεν) – Γκονζάλεζ 18’, Φούντου 27’, Κεμπφ 94’) και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Λειψία (Μπαρκόκ 44’ – Πούλσεν 57’).

Δείτε ακόμη:

Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ισοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και Ουέσκα
Θετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις