Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Αυγενάκης: Προς ανακωχή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Αυγενάκης: Προς ανακωχή

ΕΠΟ - Αυγενάκης: Τα είπαν τηλεφωνικά Γραμμένος και Υπουργός και η μεταξύ τους διαμάχη βαίνει προς εκτόνωση για το καλό όλων

ΕΠΟΑυγενάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την ολιστική μελέτη των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦA αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, η Ελληνική Ομοσπονδία έκανε γνωστή την επικοινωνία τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κλίμα της συζήτησης ήταν καλό. και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να έχουν μια καλή συνεργασία, ώστε να μπορέσει να βελτιωθεί η εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε, χθες η ΕΠΟ είχε κατηγορήσει τον Υφυπουργό για αναληθή αναφορά σχετικά με την ολιστική μελέτη. Όμως, φαίνεται πως μετά από την σημερινή επικοινωνία των δύο πλευρών το θέμα θεωρείται λήξαν.

ΕΠΟ – Αυγενάκης: Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:

«Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος και ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν πτυχές της ολιστικής μελέτης των FIFA-UEFA για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ενώ δόθηκαν και οι απαραίτητες διευκρινίσεις επί συγκεκριμένων αναφορών της. Σε θετικό κλίμα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν αγαστή συνεργασία, προκειμένου να αναβαθμιστεί συνολικά το Ποδόσφαιρο στη χώρα μας, ενώ από πλευράς του προέδρου της ΕΠΟ έγινε γνωστό ότι θα δρομολογηθεί η απαραίτητη διαβούλευση μεταξύ των εμπλεκομένων στο Ποδόσφαιρο φορέων».

Δείτε ακόμη:

“Παραπληροφορεί τον κόσμο του ποδοσφαίρου ο Αυγενάκης”
Κόλαφος για τα ύποπτα ως στημένα ματς η ολιστική μελέτη της ΟΥΕΦΑ
“Ένα αποτέλεσμα με Σλοβενία, νίκη για την πρωτιά”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις