Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – κορονοϊός: Νέα κρούσματα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – κορονοϊός: Νέα κρούσματα

Μπάσκετ - κορονοϊός: Δεύτερο θετικό τεστ στον Ολυμπιακό, νέα περίπτωση και στην ομάδα της ΑΕΚ και ξεκινά νέος κύκλος εξετάσεων

Μπάσκετκορονοϊός: Συνεχίζει τα «χτυπήματα» του ο κορονοϊός. Αυτή τη φορά θετικά κρούσματα βρέθηκαν σε Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ένα νέο κρούσμα σήμερα (είχε βρεθεί άλλο ένα χθες). Ενώ, ένα νέο κρούσμα εντοπίστηκε και στην «Ένωση». Οι Πειραιώτες είχαν εντοπίσει χθες (14/11) ένα μέλος της ομάδας θετικό στον κορονοϊό. Έτσι, υποβλήθηκαν σε νέα τεστ, όπου και εντοπίστηκε ακόμα ένα νέο κρούσμα.

Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν ότι το κρούσμα είναι ασυμπτωματικό και έχει μπει σε καραντίνα. Ενώ, επισημαίνουν πως δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλα μέλη της ομάδας μετά από το παιχνίδι απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Η ομάδα έκανε νέα τεστ σήμερα και περιμένει τα αποτελέσματα. Ενώ, η προπόνηση διεξήχθη κανονικά, ακολουθώντας πάντα το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μπάσκετ – κορονοϊός: Η “ερυθρόλευκη” ανακοίνωση και το κρούσμα της Ένωσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως ακόμη ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid-19. Το συγκεκριμένο κρούσμα, το οποίο είναι ασυμπτωματικό, δεν είχε έρθει σε επαφή με την ομάδα μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου. Σήμερα (15/11) οι “ερυθρόλευκοι” υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για Covid-19 και εν αναμονή των αποτελεσμάτων -ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο- οι παίκτες προπονήθηκαν ατομικά».

Την ίδια ώρα, νέο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε και στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» υποβλήθηκαν σε τεστ ενόψει του εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Σόλε (17/11), όπου και βρέθηκε ένα νέο κρούσμα στην ομάδα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που η ομάδα «χτυπιέται» από τον ιό. Θυμίζουμε, είχαν εντοπιστεί κρούσματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της στα Ιωάννινα.Έκτοτε ήταν covid-free, όμως πλέον βρίσκεται ξανά σε εγρήγορση. Μάλιστα, η ομάδα θα υποβληθεί σε νέο κύκλο τεστ τις επόμενες ώρες.

Δείτε ακόμη:

Και η Βρετανία μετά τη Ρωσία διεκδικεί το Euro 2021
Διπλό 1-0 στην Πορτογαλία με Καντέ η Γαλλία
Τσιμίκας: Στο γήπεδο την ανωτερότητά μας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις