Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euro 2021 – ΟΥΕΦΑ: Οδεύει προς Βρετανία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euro 2021 – ΟΥΕΦΑ: Οδεύει προς Βρετανία

Euro 2021 - ΟΥΕΦΑ: Η πανδημία ναυαγεί το project της διοργάνωσης σε 12 πόλεις και οι διοργανωτές στρέφονται στο Νησί

Euro 2021ΟΥΕΦΑ: Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να διεξαχθεί το Euro στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αγγλικά ΜΜΕ, η αγγλική ομοσπονδία συζητάει με την ΟΥΕΦΑ, για μία πιθανή διεξαγωγή του Euro 2021 αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει και από το ρεπορτάζ της “Daily Mail”.  Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι υπάρχουν συζητήσεις για να φιλοξενηθεί η διοργάνωση μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αντί σε 12 πόλεις που είχε προγραμματιστεί (Ρώμη, Μπακού, Αγία Πετρούπολη, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Λονδίνο, Γλασκώβη, Μπιλμπάο, Δουβλίνο, Μόναχο, Βουδαπέστη).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αγγλική ομοσπονδία δεν θέλησε να πάρει θέση, όμως πηγές της ΟΥΕΦΑ στην Ελβετία επιβεβαίωσαν την είδηση. Μάλιστα, στην διοργάνωση έχουν προκριθεί και οι Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία. Έτσι, το ρεπορτάζ της “Daily Mail” έρχεται σε αντίθεση με αυτό της “Le Parisien”. Θυμίζουμε η γαλλική εφημερίδα είχε τονίσει πως η ΟΥΕΦΑ σκεφτόταν να διεξαχθεί το Euro στην Ρωσία.

Euro 2021 – ΟΥΕΦΑ: Σκέψεις και για παρουσία κόσμου

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σχετικά με το εν λόγω ζήτημα, όμως όπως αναφέρεται η τελική απόφαση θα παρθεί εντός δύο μηνών. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της αγγλικής ομοσπονδίας ευελπιστούν ότι θα έχουν επιστρέψει στα γήπεδα οι οπαδοί μέχρι την διοργάνωση. Από την πλευρά της ΟΥΕΦΑ, σκέφτονται παρουσία φιλάθλων ανεξάρτητα από την έκβαση της πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που δεν έχει κυκλοφορήσει το εμβόλιο, θα επιτραπεί ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα. Ενώ, σε διαφορετική περίπτωση η πληρότητα του γηπέδου μπορεί να φτάσει ποσοστά 50-60%.

Δείτε ακόμη:

Ανανέωσε στον ΠΑΟ ως το 2024 ο Σένκεφελντ
Μιλάνε για τριετή επέκταση ΑΕΚ και Λιβάγια
Αλλαγή υγειονομικού πρωτοκόλλου στη Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις