Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / AEK – Λιβάγια: Μιλάνε για ανανέωση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEK – Λιβάγια: Μιλάνε για ανανέωση

AEK - Λιβάγια: Ο Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και να κλείσει εκείνος την συμφωνία για ανανέωση με τον Κροάτη

AEK – Λιβάγια: Θέλουν να συνεχίσουν μαζί ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάγια. Οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες με την συνεργασία τους και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συμφωνία για ανανέωση τριετούς διάρκειας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sport Day», ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και να κλείσει εκείνος την συμφωνία για ανανέωση με τον Κροάτη.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Μάρκο Λιβάγια και γι’ αυτό ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ανέλαβε να κλείσει μία συμφωνία με τον 27χρονο επιθετικό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων. Όπως όλα δείχνουν, η πρόταση είναι διάρκειας τριών ετών.

AEK – Λιβάγια: Καταλύτης ο “Τίγρης”

Την ίδια ώρα, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θέλουν το νέο συμβόλαιο του Κροάτη, να έχει ισχύει από το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει, πως θα δεσμεύει τον Λιβάγια με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως με την επέμβαση Μελισσανίδη η έκβαση της υπόθεσης θα είναι θετική. Θυμίζουμε, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έχει ασχοληθεί και με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.  Πιο συγκεκριμένα, είχε ασχοληθεί και με τις υποθέσεις των Μάνταλου, Βράνιες και Μπακασέτα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σχετικά με την ανανέωση του Λιβάγια, όμως το σίγουρο είναι πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σύντομα μετά την παρέμβαση του Μελισσανίδη.

Δείτε ακόμη:

Προς Ριζούπολη η εθνική, προς επιστροφή οι τραυματίες
Έκλεισαν οι θέσεις για τα τελικά του Euro 2021
Σκέψεις για …κάλαντα στο γήπεδο λόγω περιορισμένου χρόνου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις