Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Σένκεφελντ: Ανανέωση τριετίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Σένκεφελντ: Ανανέωση τριετίας

Παναθηναϊκός - Σένκεφελντ: Ο Ολλανδός αποδέχτηκε την προσφορά του “τριφυλλιού” και θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας έως το 2023

ΠαναθηναϊκόςΣένκεφελντ: Ανανέωση για μια τριετία ο Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Ο Ολλανδός αποδέχτηκε την προσφορά του “τριφυλλιού” και θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας έως το 2023. Έτσι, ολοκληρώθηκε μια υπόθεση που κράτησε αρκετό καιρό. Θυμίζουμε, οι δύο πλευρές είχαν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις από το καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις είχαν παγώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως οι δύο πλευρές ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Βρήκαν την “χρυσή” τομή και ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμα τρία χρόνια.

Παναθηναϊκός – Σένκεφελντ: “Είμαι ευγνώμων”

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023. Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει καταγράψει 39 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια. Λίγο μετά την υπογραφή του δεύτερου συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Μπαρτ Σένκεφελντ μοιράστηκε τις σκέψεις του.

«Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Δεν είναι για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είναι όμως μία νέα πρόκληση. Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα, να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να επιστρέψουμε και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούμε εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Βήμα – βήμα πιστεύω πως θα το καταφέρουμε. Υπάρχουν πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι στο σύλλογο. Έχω συναντήσει ανθρώπους που με βοήθησαν σημαντικά σε αυτό το διάστημα της παραμονής μου στον Παναθηναϊκό».

Δείτε ακόμη:

Προς Ριζούπολη η εθνική, προς επιστροφή οι τραυματίες
Έκλεισαν οι θέσεις για τα τελικά του Euro 2021
Σκέψεις για …κάλαντα στο γήπεδο λόγω περιορισμένου χρόνου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις