Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πρόγραμμα: Jingle Balls!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πρόγραμμα: Jingle Balls!

Σούπερ Λιγκ - πρόγραμμα: Στενεύουν τα περιθώρια και υπάρχουν σκέψεις για αγώνες μέσα στα Χριστούγεννα για να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος

Σούπερ Λιγκπρόγραμμα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αγωνιστική δράση και τα Χριστούγεννα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να διεξαχθούν παιχνίδια του πρωταθλήματος την περίοδο μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι δύσκολες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί ελέω κορωνοϊού αλλά και οι αρκετές αναβολές που έχουν προκύψει σε αρκετούς αγώνες, έχουν δημιουργήσει μία «συμφόρεση» στο πρόγραμμα της σεζόν. Θυμίζουμε, μετράμε ήδη 8 αναβολές σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Κάτι που προφανώς και πιέζει αρκετά τον -εκ των προτέρων περιορισμλενο- διαθέσιμο χρόνο, που υπάρχει για να γίνουν τα εν λόγω παιχνίδια.   

Με βάση το υπάρχον πρόγραμμα, ο α’ γύρος της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου. Ενώ, η πρεμιέρα του β’ γύρου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 3 Ιανουαρίου. Όμως όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της «Live Sport» υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν τα εξ’ αναβολής παιχνίδια στο κενό των διακοπών για τα Χριστούγεννα (διάστημα 12 ημερών). Το φετινό πρόγραμμα είναι αρκετά βεβαρυμένο λόγω και του Γιούρο. Έτσι, στενεύουν αρκετά τα χρονικά περιθώρια.

Σούπερ Λιγκ – πρόγραμμα: Ολοένα και πιθανότερο

Προ το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση από τους ανθρώπους της Σούπερ Λιγκ. Όμως όσο δυσκολεύουν τα πράγματα το σενάριο για αγωνιστική δράση, γίνεται όλο και πιο πιθανό. Μένει μόνο να δούμε τι θα απόφαση θα πάρουν για να μπορέσουν να βρουν μια λύση, που θα εξυπηρετεί όλες τις ομάδες.

Δείτε ακόμη:

Ερχεται …τούμπα το ματς με Σλοβενία στην Τούμπα
Στον πάγκο του Περιστερίου ο Πεδουλάκης
Έξω από το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 και το 2021 το Βιετνάμ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις