Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Nations League – αγωνιστικό: Διπλάρα και πρωτιά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nations League – αγωνιστικό: Διπλάρα και πρωτιά!

Nations League - αγωνιστικό: Η Γαλλία 1-0 στην Πορτογαλία και απέχει έναν βαθμό από την τελική επικράτηση - Γκέλα ξανά για την Ισπανία

Nations League – αγωνιστικό: Νίκη πρωτιάς για την Γαλλία! Οι «τρικολόρ» επικράτησαν 1-0 της Πορτογαλίας στο «Ντα Λουζ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Υπήρχε αρκετή ένταση και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να παίρνουν τον έλεγχο και να προσπαθούν να σκοράρουν, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις φάσεις που έκαναν. Οι Πορτογάλοι έπαιξαν πιο συντηρητικά και προσπάθησαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκαναν φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ. Η Γαλλία ήταν αυτή που το κατάφερε. Στο 54’ ο Καντέ έκανε το 0-1. Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες πάλεψαν και έπαιξαν επιθετικά. Έγιναν αρκετές φάσεις, όμως το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Nations League – αγωνιστικό: Σκόνταψε η Ισπανία

Νέο στραβοπάτημα για την Ισπανία. Η «φούρια ρόχα» έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Ελβετία εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Έγιναν αρκετές ευκαιρίες και τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 26’ ο Φρόιλερ έκανε το 1-0. Η Ισπανία κυνήγησε την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε κάτι πριν από την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Μπήκαν δυνατά και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν νωρίς. Στο 57’ ο Σόμερ απέκρουσε το πέναλτι του Ράμος και κράτησε όρθια την ομάδα του. Η Ισπανία συνέχισε να πιέζει και να απειλεί, όμως δεν μπορούσε να νικήσει τον Σόμερ. Στο 79’ ο Ελβέντι αποβλήθηκε και παραχώρησε πέναλτι στην Ισπανία. Ο Ελβετός κίπερ το έπιασε και αυτό και κράτησε το μηδέν. Στο 89’ ο Μορένο ισοφάρισε και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:
Σουηδία – Κροατία Κουλουσέφσκι 36’, Ντάνιελσον 45+2’ – Ντάνιελσον 81’ αυτ.)
Γερμανία – Ουκρανία 3-1 (Σανέ 23’, Βέρνερ 33’, 64’ – Γιάρεμτσουκ 12’)
Αζερμπαϊτζάν – Μαυροβούνιο 0-0
Κύπρος – Λουξεμβούργο 2-1 (Κάστανος 34’ πεν.,71’ – Κουσουλός 5’ αυτ.)
Μάλτα – Ανδόρρα 3-1 (Γκαρσία 56’ αυτ., Ντεγκαμπριέλε 59’, Ντίμεχ 90’
Λετονία – Νησιά Φερόε 1-1 (Καμές 55’ – Βάτνχαμαρ 60’)
Άγιος Μαρίνος – Γιβραλτάρ 0-0

Δείτε ακόμη:

Ανανέωσε στον ΠΑΟ ως το 2024 ο Σένκεφελντ
Μιλάνε για τριετή επέκταση ΑΕΚ και Λιβάγια
Αλλαγή υγειονομικού πρωτοκόλλου στη Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις