Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Nations League – προαναγγελία: Αγριεμένη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nations League – προαναγγελία: Αγριεμένη!

Nations League - προαναγγελία: Η Πορτογαλία “απειλεί” τη Γαλλία με φόντο την πρωτιά - H Ισπανία εκτός με Ελβετία και η Γερμανία με Ουκρανία για την κορυφή του Group 4

Nations League – προαναγγελία: Με δυνατές αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Nations League. Η Πορτογαλία υποδέχεται την Γαλλία στο «Ντα Λουζ» (21:45). Οι Ίβηρες διέλυσαν την Ανδόρρα σε φιλική αναμέτρηση με 7-0. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, όμως η διαφορά ποιότητας σε σχέση με την αντίπαλο τους δεν αφήνει χώρο για κριτική. Στην προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης νίκησαν 3-0 την Σουηδία. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση και να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Από την άλλη, η Γαλλία υπέστη την ήττα με 0-2 από την Φινλανδία. Ήταν καλύτερη και είχε την πρωτοβουλία, όμως τα αμυντικά της λάθη «χάρισαν» τα γκολ στην αντίπαλο της. Τον περασμένο μήνα επικράτησε 2-2 της Κροατίας. Απόψε, θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου.

Nations League – προαναγγελία: Στην Ελβετία

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ». Η Ελβετία αντιμετωπίζει την Ισπανία (21:45). Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στο Βέλγιο σε φιλικό. Έκαναν αρκετές αλλαγές και δοκίμασαν πρόσωπα και συστήματα. Την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν ισόπαλοι στο 3-3 απέναντι στην Γερμανία. Καλοί επιθετικά, όμως είχαν αρκετά κενά στην αμυντική τους γραμμή. Από την άλλη, η Ισπανία έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Ολλανδία. Παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις. Στο Nations League ηττήθηκε με 1-0 από την Ουκρανία. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ και δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω.

Η πρωτιά στο γκρουπ, δε, κρίνεται σε συνάρτηση με το τι θα γίνει στο αλλο ματς του ομίλου, στο Γερμανία – Ουκρανία. (21:45, «Ρεντ Μπουλ Αρένα») που διεξάγεται στη Λειψία

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:
Σουηδία – Κροατία: 21:45, «Φριέντς Αρένα»
Αζερμπαϊτζάν – Μαυροβούνιο: 19:00, «Στάδιο Ίβαν Λάλιακ-Ίβιτς»
Κύπρος – Λουξεμβούργο: 19:00, «Νέο ΓΣΠ»
Μάλτα – Ανδόρρα: 16:00, «Στάδιο Τα’Κάλι»
Λετονία – Νησιά Φερόε: 19:00, «Στάδιο Νταουγκάβας»
Άγιος Μαρίνος – Γιβραλτάρ: 16:00, «Ολυμπιακό Στάδιο Σεραβάλε».

Δείτε ακόμη:

Ανανέωσε στον ΠΑΟ ως το 2024 ο Σένκεφελντ
Μιλάνε για τριετή επέκταση ΑΕΚ και Λιβάγια
Αλλαγή υγειονομικού πρωτοκόλλου στη Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις