Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένιφερ Άνιστον γενέθλια: Η μακιγιέζ της αποκαλύπτει το παρατσούκλι της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον γενέθλια: Η μακιγιέζ της αποκαλύπτει το παρατσούκλι της

Τζένιφερ Άνιστον γενέθλια: Η Άντζελα Λεβίν συνεργάζεται με την ηθοποιό πολλά χρόνια και αποκαλύπτει τα τρυφερά συναισθήματα που έχει για εκείνη

Τζένιφερ Άνιστον γενέθλια: Η Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται πως είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του Χόλιγουντ και έρχεται να το επιβεβαιώσει η επί πολλά χρόνια μακιγιέζ της, Άντζελα Λεβίν η οποία έμπλεξε το εγκώμιο της σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Λεβίν μίλησε, στο αμερικάνικο περιοδικό Hello, με τα καλύτερα λόγια για την 51χρονη ηθοποιό και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς την αποκαλούν οι στενοί της φίλοι, αλλά και οι κοντινοί συνεργάτες της.

«Έχει το χάρισμα να βγάζει στον περίγυρό της τα πιο θετικά συναισθήματα» είπε αρχικά η μακιγιέζ της ηθοποιού. «Φωνάζουμε η μία την άλλη ”μάμα”, έτσι τη φωνάζουν οι περισσότεροι φίλοι της. Η Τζένιφερ θα είναι για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Είναι πραγματικά ξεχωριστός και σπάνιος άνθρωπος» τόνισε η συνεργάτιδα της Τζένιφερ Άνιστον η οποία στα 51α γενέθλια της ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα διαχυτική στα social media γράφοντας: «Χρόνια πολλά αγάπη μου, ηλιαχτίδα μου. Τόσα χρόνια μαζί και ακόμα μου κόβεις την ανάσα».

Ντέμι Μουρ: Οι ευχές από τις κόρες της για τα 58α γενέθλιά της

Τα 58α γενέθλιά της είχε η Ντέμι Μουρ, με τις κόρες τις να της εύχονται δημόσια μέσα από δύο πολύ τρυφερές αναρτήσεις. Συγκεκριμένα, η 32χρονη κόρη της ηθοποιού, Ράμερ Γουίλις, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους από την παιδική της ηλικία, γράφοντας: «Mαμά. Χρόνια πολλά, αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να ζω τη ζωή μαζί σου. Είσαι η πιο κακή, ανόητη, σκορπιός πολεμιστής που ξέρω. Σ’ αγαπώ ως το φεγγάρι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις