Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – πανδημία: Το υγειονομικό πρωτόκολλο 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – πανδημία: Το υγειονομικό πρωτόκολλο 

ΝΒΑ - πανδημία: Με κόσμο στο 50%, μασκες, αποστάσεις και τεστ στους εισερχόμενους η επανεκκίνηση στο “μαγικό κόσμο”

ΝΒΑπανδημία: Οι άνθρωποι του NBA θέλουν επιστροφή με κόσμο στα γήπεδα. Μάλιστα, έχουν ήδη κάνει κάποια σχέδια για το εν λόγω πλάνο. Ενα πρωτόκολλο υγειονομικό για την περίσταση. Στις 30 ομάδες της διοργάνωσης έχει σταλθεί ένα memo στο οποίο υπάρχουν οδηγίες για την επιστροφή των θεατών. Σύμφωνα με το αμερικάνικο σάιτ “The Athletic”, ο κόσμος θα πρέπει να κάθεται σε απόσταση τουλάχιστον 9 μέτρων από το παρκέ και να τηρεί αυστηρά τις προβλεπόμενες αποστάσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αποτελέσματα από αρνητικό τεστ κορωνοϊού, που θα έχει γίνει δύο ημέρες πριν ή θα πρέπει να έχουν κάνει rapid τεστ την ημέρα του αγώνα. Ενώ, μέσα στο γήπεδο δεν θα επιτρέπεται να έχουν ποτά ή φαγητά. Όσο αναφορά την επιπλέον προστασία των αθλητών και των επιτελείων, οι ομάδες θα πρέπει να εγκαταστήσουν πλεξιγκλάς πίσω από τον κάθε πάγκο.

ΝΒΑ – πανδημία: Μάσκα για ολους και 50%

Ακόμα, υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας αλλά και η τήρηση των αποστάσεων για όλα τα άτομα άνω των 2 ετών. Ενώ, θα πρέπει να κοιτάζουν αν έχουν εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα του ιού. Μέχρι στιγμής, στο σχέδιο των ανθρώπων του NBA τα γήπεδα θα μπορούν να υποδεχτούν κόσμο έως το 50% της χωρητικότητας τους. Κάτι που μπορεί να αλλάζει ανάλογα με τα πρωτόκολλα της κάθε πολιτείας.

Δείτε ακόμη:

Ερχεται …τούμπα το ματς με Σλοβενία στην Τούμπα
Στον πάγκο του Περιστερίου ο Πεδουλάκης
Έξω από το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 και το 2021 το Βιετνάμ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις