Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Nations League – Εθνική: Στον αέρα η Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nations League – Εθνική: Στον αέρα η Τούμπα

Nations League - Εθνική: Η διεξαγωγή του αγώνα με τη Σλοβενία κρέμεται σε μια κλωστή λόγω κορωνοϊού και αναζητείται εναλλακτική λύση για την έδρα!

Nations LeagueΕθνική: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με την διεξαγωγή του αγώνας της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Σλοβενία για το Nations League (18 Νοεμβρίου), αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Τούμπας. Θυμίζουμε, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αρχικά στο ΟΑΚΑ, όμως η κακή κατάσταση που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, έκανε την ΕΠΟ να αλλάξει έδρα. Έτσι, επιλέχθηκε το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Η κακή επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη και τα αυξανόμενα κρούσματα στην πόλη, έφεραν τους υπεύθυνους σε δύσκολη θέση. Καθώς, με την κατάσταση που επικρατεί στην συμπρωτεύουσα ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί στην Τούμπα. Έτσι, η διεξαγωγή του μεγάλου ματς κρέμεται από μία κλωστή. Αφού η Εθνική μας ομάδα μένει χωρίς “σπίτι” για το παιχνίδι κόντρα στην Σλοβενία.

Nations League – Εθνική: ελάχιστες λυσεις

Το χειρότερο είναι πως εναλλακτική δεν φαίνεται να υπάρχει. Τα περισσότερα γήπεδα που πληρούν τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσουν τον αγώνα, δεν είναι διαθέσιμα. Ο λόγος; Τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στους αγωνιστικούς τους χώρους και κυρίως στους χλοοτάπητες. T οποία τα κάνουν να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εν λόγω αγώνα. Ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία αναζήτησης έδρας για τον αγώνα. Μερικά από τα γήπεδα που μπορούν να φιλοξενήσουν το παιχνίδι, είναι αυτό της Νέας Σμύρνης και αυτό της Ριζούπολης. Όμως, θα πρέπει η Ελληνική Ομοσπονδία να πάρει την έγκριση για να γίνει το παιχνίδι σε ένα από τα γήπεδα της Αττικής.

Δείτε ακόμη:

Βράζει με Ζόρντι ο Λιόλιος και με το δίκιο του!
Ο Ολλανδός για όλους και όλα στην εθνική ομάδα
Διάσωση ζητούν οι αθλητές πόλο, βόλεϊ, χάντμπολ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις