Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Προμηθέας: Έξαλλοι με Ζόρντι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Προμηθέας: Έξαλλοι με Ζόρντι

Μπάσκετ - Προμηθέας: Δικαιολογημένη επίθεση Λιόλιου για τη μη αναβολή του αγώναμε την Τρέντο λόγω 4 κρουσμάτων κορωναϊού!

ΜπάσκετΠρομηθέας: Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Προμηθέα Πάτρας με τον Ζόρντι Μπερτομέου. Πιο συγκεκριμένα, οι Αχαιοί είχαν αιτηθεί την αναβολή του αγώνα τους με την Τρέντο λόγω των τεσσάρων νέων κρουσμάτων, που εντοπίστηκαν στην ομάδα. Όμως, οι ιθύνοντες της Ευρωλίγκας δεν έκαναν δεχτό το εν λόγω αίτημα. Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος, είναι φανερά ενοχλημένος από την απόφαση να μην αναβληθεί το παιχνίδι της ομάδας του. Έτσι, έκανε σφοδρή επίθεση εις βάρος του Ζόρντι Μπαρτομέου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λιόλιος ανέφερε πως σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές που διανύουμε, ξεχωρίζουν οι ηγέτες και όχι οι διαχειριστές. Μάλιστα, ανέφερε πως τρέχει πίσω από τις εξελίξεις που υπάρχουν. Θυμίζουμε, αυτή είναι η δεύτερη φορά, που ο Προμηθέας θα κληθεί να αγωνιστεί αποδεκατισμένος. Την πρώτη φορά αγωνίστηκε με το μισό του ρόστερ κόντρα στην Γκραν Κανάρια.  Πλέον θα πρέπει να το κάνει και με την Τρέντο. Μάλιστα, ο κ. Λιόλιος τόνισε, πως η εν λόγω απόφαση της Ευρωλίγκας δεν του έκανε εντύπωση.

Μπάσκετ – Προμηθέας: “Σε μια χρονιά παρωδία”

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Λιόλιος: “Σε μια τρελή χρονιά, σε μια χρονιά παρωδία για τον αθλητισμό καμία απόφαση πια δεν μου κάνει εντύπωση. Σε κάτι τέτοιες δυσκολίες ξεχωρίζουν οι πραγματικοί ηγέτες από τους διαχειριστές εξουσίας. Οι ηγέτες διαμορφώνουν τις εξελίξεις κόντρα στα συμφέροντα και στη πεπατημένη ενώ οι διαχειριστές εξουσίας απλά τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις”.

Δείτε ακόμη:

Η πανδημία …έδωσε άκυρο στην προετοιμασία του Πόλο με τις ΗΠΑ
Δεν πάει Τουρκία η Ελλάδα για το Euro Ενόργανης
Με πριγκιπική απόφαση μόνο άτομα του χώρου της υγείας στην εξέδρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις