Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Περιστέρι: “Πέδουλας” ξανά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Περιστέρι: “Πέδουλας” ξανά

Μπάσκετ - Περιστέρι: Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και έκλεισαν το ντιλ, αμέσως μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Παπανικολόπουλο

ΜπάσκετΠεριστέρι: Είναι πλέον επίσημο, ο Αργύρης Πεδουλάκης επιστρέφει στο Περιστέρι. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Πεδουλάκης θα αναλάβει κάτσει στον πάγκο του Περιστερίου. Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και έκλεισαν το ντιλ, αμέσως μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Παπανικολόπουλο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα της συμφωνίας, αλλά σίγουρα δεν έπαιξε και σημαντικό ρόλο στο τελικό ντιλ.

Αυτή θα είναι και η τέταρτη φορά, που ο Έλληνας τεχνικός γυρίζει στον πάγκο της ομάδας. Θυμίζουμε, ο Πεδουλάκης την σεζόν 2018-19 είχε φτάσει με το Περιστέρι έως τα ημιτελικά των πλέι οφ της Μπάσκετ Λιγκ. Ενώ, η ίδια η ομάδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό, αναφέροντας τον ως «τον κορυφαίο προπονητή στην Ελλάδα».

Μπάσκετ – Περιστέρι: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ομάδας για άλλη μια φορά έκανε το αυτονόητο, έφερε τον κορυφαίο προπονητή στην Ελλάδα με σκοπό την υλοποίηση των στόχων της. Καλή επιτυχία Αργύρη!»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με το Περιστέρι, δήλωσε: «Προσκλήθηκα από την ομάδα να βοηθήσω κι εγώ σε μια κατάσταση που έχει περιέλθει. Οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους της ομάδας είναι πάντα ιδιαίτερες. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Δείτε ακόμη:

Βράζει με Ζόρντι ο Λιόλιος και με το δίκιο του!
Ο Ολλανδός για όλους και όλα στην εθνική ομάδα
Διάσωση ζητούν οι αθλητές πόλο, βόλεϊ, χάντμπολ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις