Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Τρίγκολο, τρίποντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Τρίγκολο, τρίποντο

Σούπερ Λιγκ - 8η αγωνιστική: Αγχώθηκε αλλά πέρασε από τη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Απόλλωνα

Σούπερ Λιγκ8η αγωνιστική: Πέρασε έστω και δύσκολα από την Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε 3-1 του Απόλλων Σμύρνης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν το προβάδισμα. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και τελικά τα κατάφεραν. Στο 15’ο Σφιντέρσκι έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά. Έγιναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν μπει κι’ άλλα γκολ πριν την ανάπαυλα. Ο Απόλλωνας ήταν μαχητικός και έβαλε δύσκολα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Είχε αρκετές ευκαιρίες και πίεσε τους φιλοξενούμενους, όμως τα τελειώματα των φάσεων δεν ήταν ανάλογα. Ο «δικέφαλος» άντεξε και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

 

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και πέτυχαν γκολ με τον Ζίβκοβιτς. Όμως, έπειτα από παρέμβαση του VAR το πέναλτι ακυρώθηκε. Η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε απάντηση και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 63’ ο Τσιλούλης έκανε το 1-1. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και πίεσε τον Απόλλωνα. Η προσπάθεια του απέδωσε καρπούς. Στο 78’ ο Σβαμπ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (με παρέμβαση του VAR) έκανε το 1-2. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παλεύουν. Ο «δικέφαλος» δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 87’ ο Αουγκούστο έκανε το τελικό 1-3 και έτσι η ομάδα του έκανε το τρία στα τρία με τον Γκαρσία στο τιμόνι.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Σφιντέρσκι 15’, Τσιλούλης 63’,  Σβαμπ 78’ (πεν), Ντόουγκλας  Αουγκούστο 97’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Απτόσογλου (Αθηνών), VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βερχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρας, Γκουστάβο Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης (Φερνάντεθ 91’), Μπεντινέλι (Κολ 82’), Σλίβκα, Τσαμπούρης (Μουνιέ 79’), Τσιλούλης, Φατιόν (Ντάουντα 82’).

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Μουργκ (Μιχαηλίδης 86’), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (Ελ Καντουρί 67’), Σφιντέρσκι (Τσόλακ 83’).

Δείτε ακόμη:

Ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑ
Bαυαρική υπόθεση το Der Klassiker, 3-2 η Μπάγερν την Ντόρτμουντ
Πέντε στην Μπέτις η Μπάρτσα, τέσσερα στην Κάντιθ η “Ατλέτι”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις