Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Λάζαρ0ς τ1μωρός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Λάζαρ0ς τ1μωρός

Σούπερ Λιγκ - 8η αγωνιστική: Ο Ατρόμητος άφησε ξερό τον Παναθηναϊκό 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ με γκολ από τον Χριστοδουλόπουλο λίγο πριν το φινάλε

Σούπερ Λιγκ8η αγωνιστική: Σκαμπίλι στις φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού 0-1 έδωσε ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός δεν ήταν γρήγορος, όμως οι «πράσινοι» φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να προσπαθούν να απειλήσουν.

Μάλιστα, στο 29’ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Σαβιέρ βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Γιαννιώτη.  Αυτή ήταν και η μόνη καλή φάση του ημιχρόνου. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και προσπάθησε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Τον… σταύρωσε ο Λάζαρος

Στο β’ μέρος, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά. Ανέβηκε στο γήπεδο και προσπάθησε να χτυπήσει στα κενά της άμυνας των γηπεδούχων. Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και επιχείρησαν να απειλήσουν κυρίως με σουτ. Ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Στο 88’ η «χρυσή» αλλαγή του Νταμίρ Κάναντι, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έκανε το 0-1. Στον εναπομείναντα χρόνο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πετύχει κάτι και έτσι οι Περιστεριώτες πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Χριστοδουλόπουλος 88’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Σαμοϊλής (Αθηνών), Τζιουβάρας (Κοζάνης), VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

Παναθηναϊκός (Λ. Μπολόνι): Διούδης, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (Αϊτόρ 71’), Χατζηγιοβάνης (Βιγιαφάνες 74’), Μακέντα (Καμπετσής 61’), Καρλίτος.

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Κιβρακίδης, Σάλομον (Μπουσούλατζιτς 82’), Ουμπίδες (Χαρίσης 82’), Μανούσος, Αγκάγιεφ (Χριστοδουλόπουλος 59’), Κωτσόπουλος (Μουνίθ 82’), Μάτιτς (Ενσικουλού 67’).

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις