Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα-αγωνιστικό: …στο τέλος νικά η Μπάγερν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα-αγωνιστικό: …στο τέλος νικά η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Καθάρισε το Der Klassiker 3-2 στο Ντόρτμουντ και με δύο ακυρωθέντα γκολ η Μπάγερν - Τριάρα στη Φράιμπουργκ η Λειψία

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: «Βάφτηκε» κόκκινο το «Der Klassiker». Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 3-2 την Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν». Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Οι Βαυαροί θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει στο 24’ με τον Λεβαντόφσκι.  Όμως, ύστερα από παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές φάσεις. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και η Ντόρτμουντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 45’ ο Χάλαντ έκανε το 1-0. Η απάντηση ήταν άμεση από τους φιλοξενούμενους, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αλάμπα έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος, η Μπάγερν μπήκε ξανά δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 48’ ο Λεβαντόφσκι έγραψε το 1-2. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά. Οι φάσεις «έπεφταν βροχή» και το θέαμα ήταν πλούσιο. Στο 80’ η Μπάγερν διεύρυνε την διαφορά της με το γκολ του Σανέ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Χάλαντ έκανε το 2-3. Στο 93’ οι Βαυαροί είχαν ακόμα ένα ακυρωθέν γκολ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Χάνσι Φλικ παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανετες τριάρες από Λειψία και Χέρτα

Επιστροφή στις νίκες για την Λειψία. Οι «κόκκινοι ταύροι» επικράτησαν 3-0 της Φράιμπουργκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν τελικά στο 26’ με τον Κονατέ να κάνει το 1-0. Συνέχισαν να κάνουν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν από την ανάπαυλα. Η Φράιμπουργκ αμύνθηκε εξαιρετικά, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει.

Στο β’ μέρος, η Λειψία συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Διπλασίασε τα τέρματα της στο 70’, καθώς ο Σάμπιτσερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 και «σφράγισε» τη νίκη. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού στο 89’ ο Ανχελίνο έγραψε το τελικό 3-0.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε 0-3 από την Χέρτα Βερολίνου (Κούνια 44’ (πεν), Λουκεμπάκιο 52’, Πιάτεκ 86’). Η Μάιντς έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Σάλκε (Μπροσίνσκι 6’ (πεν), Ματέτα 45+2’ – Ουθ 36’, Ζούστε 82’ (αυτγκ)). Η Ουνιόν Βερολίνου κατατρόπωσε με 5-0 την Αρμίνια Μπίλεφελντ (Έντο 3’, Άντριχ 13’, Μπέκερ 45+2’, Κρούσε 52’ (πεν), Τούχερτ 89’).

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις