Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το ξέσπασμα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το ξέσπασμα!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Μπαρτσελόνα διέλυσε 5-2 την Μπέτις - Περίπατο η Ατλέτικο 4-0 την Κάντιθ - Οριακό 1-0 με την Οσασούνα η Σεβίλλη

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξέσπασε η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν με 5-2 την Μπέτις. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με πατημένο το γκάζι και να παίρνουν αμέσως τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκλεισαν τους Ανδαλουσιανούς στα καρέ τους. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 22’ ο Ντεμπελέ έκανε το 1-0. Συνέχισαν να πιέζουν και θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους στο 33’. Όμως, ο Μπράβο απέκρουσε το πέναλτι του Γκριζμάν. Η Μπέτις κατάφερε να αντιδράσει και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου μείωσαν το σκορ με το γκολ του Σανάμπρια.

Στο β’ μέρος, η Μπαρτσελόνα έπαιξε ακόμα πιο επιθετικά και διεύρυνε αμέσως την διαφορά της. Στο 49’ ο Γκριζμάν έκανε το 3-1. Στο 60’, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Μπέτις, όταν ο Μαντί έκανε χέρι στην περιοχή και αποβλήθηκε. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 73’ με γκολ του Μορόν, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω. Στο 82’ο Μέσι με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-2. Ενώ, το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Πέδρι στο 90ο λεπτό.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Ατλέτικο και η Κάντιθ

Εύκολο βράδυ για την Ατλέτικο! Οι Μαδριλένοι νίκησαν 4-0 την Κάντιθ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν αμέσως το σκορ. Στο 8’ ο Φέλιξ έκανε το 1-0. Συνέχισαν να απειλούν και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 22’ ο Γιορέντε έγραψε το 2-0. Οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν και αυτοί τις στιγμές τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την Ατλέτικο.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και διεύρυναν κι’ άλλο την διαφορά τους. Στο 51’ ο Λουίς Σουάρεζ έκανε το 3-0. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και έγιναν αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές.  Η Ατλέτικο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, ενώ πέτυχε και τέταρτο γκολ. Στο 91’ ο Φέλιξ έκανε το τελικό 4-0. Έτσι, οι Μαδριλένοι πήραν μια εύκολη νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Σεβίλλη επικράτησε 1-0 της Οσασούνα (Οκάμπος 59’ (πεν)). Ενώ, η Ουέσκα έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Εϊμπάρ (Μιρ 67’ – Μπούργος 38’).

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις