Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Αγιοι” για φίλημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Αγιοι” για φίλημα

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Σαουθάμπον 2-0 τη Νιούκαστλ, έπιασε κορυφή έστω και με παιχνίδι παραπάνω από τη Λίβερπουλ με την οποία ισοβαθμεί

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και την πορεία έκπληξη η Σαουθάμπτον! Οι «άγιοι» επικράτησαν 2-0 της Νιούκαστλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 7’ ο Τσε Άνταμς έκανε το 1-0. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και κα πιέζουν τους φιλοξενούμενους. Έκαναν φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, η Σαουθάμπτον συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε μία Νιούκαστλ, που φαινόταν ανήμπορη να αντιδράσει. Έπαιξαν επιθετικά, γύρισαν ωραία την μπάλα και δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους για την εστία των φιλοξενούμενων. Στο 82’ ο Άρμστρονγκ έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη για την Σαουθάμπτον, η οποία ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Χ” στο Σάσσεξ

«Λευκή» ισοπαλία στο Σάσσεξ. Μπράιτον και Μπέρνλι έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα. Έπαιξαν επιθετικά και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και έκαναν φάσεις, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Μπέρνλι κλείστηκε πίσω και διατήρησε το μηδέν. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Μπράιτον είχε τον απόλυτο έλεγχο και κυνηγούσε το γκολ. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Ασταμάτητη με αρχηγό Μάνταλο και ‘κίλερ’ Λιβάγια, η ΑΕΚ 4-1 στη Ζόρια!
Δύο κεφάλια, τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε την PSV!
Πάρτι με όλα τα φαβορί να περνάνε στην 3η αγωνιστική του Γιουρόπα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις