Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Κάνει μάγια…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Κάνει μάγια…

Γιουρόπα Λιγκ - ΑΕΚ: …Η Ενωση τετράστερη με Μάνταλο-Λιβάγια! - Εβγαλε μάτια στη Ζαπορίζια και συνέτριψε 4-1 την γηπεδούχο αντίπαλό της

Γιουρόπα ΛιγκΑΕΚ: Τρομερή ΑΕΚ στην Ουκρανία! Η «ένωση» κατατρόπωσε με 4-1 την Ζόρια Λουάνσκ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πατημένο το γκάζι και κατάφεραν αμέσως να περάσουν μπροστά στο σκορ. Στο 6’ ο Τάνκοβιτς έκανε το 0-1. Η ΑΕΚ συνέχισε να παίζει επιθετικά και είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού. Έκανε αρκετές φάσεις και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Στο 34’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο, να σημειώνει το 0-2.

Η Ζόρια δεν μπορούσε να αντιδράσει και προσπάθησε να απειλήσει την «ένωση» κυρίως με μακρινά σουτ. Δεν τα κατάφερε και η ΑΕΚ κράτησε εύκολα το προβάδισμα. Έτσι, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Γύρισαν ωραία την μπάλα και έψαξαν τα κενά της άμυνας τον Ουκρανών. Στο 53’ διεύρυναν την διαφορά, με τον Λιβάγια να πετυχαίνει το 0-3. Η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο και έριξε την απόδοση της με σκοπό να κάνει διατήρηση δυνάμεων. Κράτησε μπάλα και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Η Ζόρια το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Κοτσέργκιν στο 81’. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού η «ένωση» απάντησε αμέσως με τον Λιβάγια. Έτσι, η ΑΕΚ παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Ζόρια στην τελευταία θέση.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Τάνκοβιτς 6’, Μάνταλος 34’, Λιβάγια 53’,81’, Κοτσέργκιν 81’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία), Βοηθοί: Ντέιβιντ ΜακΓκις (Σκωτία), Σέιν Καρ (Σκωτία)

Ζόρια (Β. Σκρίπνικ): Σεφτσένκο, Κχομχενόφσκι (Φαβόροφ 59’), Βερνιντούμπ, Χάνα, Σιγκάνικς, Κοτσέργκιν, Ιβανισένια, Γιουρτσένκο, Καμπάγεφ (Γκλάντιβ 59’), Λούνοφ (Ναζάρια 46’), Γκρόμοφ (Σαγιάντ 46’)

ΑΕΚ (Τζ. Κολονέλο): Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Βασιλαντωνόπουλος, Σάκχοφ (Σαμπανάζοβιτς 70’), Μάνταλος (Μπότος 85’), Κρίστισιτς (Γαλανόπουλος 85’), Ινσούα, Λιβάγια, Τάνκοβιτς (Ανσαριφάρντ 75’).

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις